Aquesta setmana he sortit només el dilluns, vaig fer una sortida llarga, ruta semi-nova, dimarts Paddle Surf per fer tronc superior, dimecres hi havia ones, vaig sortir amb el Paddle Surf a fer ones i dijous vaig anar al rocòdrom, plovia.

Després del rocòdrom vaig anar a BikeIt, aquesta setmana estic de vacances fins avui.

A BikeIT vaig anar perquè em calia, teòricament, unes femelles per cargolar el plat ovalat de 40 dents d’Absolute Black BCD110 amb 5 forats al potenciòmetre Xcadey (xinés) que he comprat també.

Hi ha hagut uns quants problemes amb les comandes, però al final tot arreglat.

No va caldre femelles, no em vaig adonar que el plat té rosca, per tan els cargols que duia eren els necessaris per muntar-ho sobre del potenciòmetre.

Al arribar a casa a la tarda vaig muntar-ho a la Finna Taroko, no duia potenciòmetre a la gravel, duc un Rotor InPower2 a la Niner, el de la gravel es molt més senzill. No costa el mateix tampoc ☹

Aprofitant el canvi de plat, també vaig canviar la cadena, tot i que la galga de 0,75 encara no hi entrava, vaig pensar que millor canviar la cadena també, ara duc uns 3200 quilòmetres amb la gravel amb la transmissió original.

He sortit aquest matí a veure que tal, i treballa bé, com ha de ser.

Només dona potència, cadència i potència per cama, però no dona res més, el Rotor és diferent i et dona molta més informació, però no es un potenciòmetre d’aranya.

He pujat cap al polígon Mas Alba, el Collet de la Fita i avall per La Fassina cap als Massets de Dalt.

Pujada a Quatre Camins per la pista i fins a Olivella.

Carretera d’Olivella avall per agafar el la pista que va paral·lela a la carretera fins a Can Suriol i tornada per la que voreja la riera fins el camp de futbol de Mas Milà.

He pujat per la pista cap a Can Pere de la Plana i baixat cap a Can Lloses per la urbanització.

Un pel de carril bici fins arribar a Sant Pere de Ribes i entrada de nou al parc per anar fins els Viñedos i tornar cap a Sitges per Puigmoltó i l’autòdrom, he entrat a Sitges per passeig i cap a casa.

Feia molt de vent, bastant desagradable i més fred, ha ho havien avisat els del temps.

M’han sortit en total 33,52km que he fet amb 1h 38m a una mitja de 20,4km/h amb un desnivell positiu de 641 metres i negatiu de 662 metres, cadència mitja de 76 rpm, mitja cardíaca de 132 ppm que és el meu 76% i màxima de 160 ppm que és el meu 92%, potència mitja de 199W i màxima de 638W, consum energètic de 1175 calories i 7,1 graus de temperatura mitja, no un fred d’hivern, però més fred que la setmana passada.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 33930 m
Total climbing: 688 m
Total descent: -709 m
Download file: 01_04_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix