Aquesta setmana tinc festa, però només jo, així que puc sortir amb bici un pel més tard, avui he fet una ruta semi-nova en dilluns, li he copiat a l’Oliver de l’Strava, ell la va fer ahir.

Dissabte vaig córrer la Rock Trail Speed, la curta, però a ritme de cursa. Al arribar a casa, després de la dutxa, em va començar a fer mal el turmell dret, suposo que alguna cosa no gaire greu, però el diumenge vaig anular la sortida, van sortir la colla, jo no, entre el mal del turmell i les cames, vaig pensar que millor parar.

Avui dilluns he sortit a les 9 de casa, track carregat al Garmin Edge 820.

He sortit de casa pel passeig, avinguda Sofia i cap a Santa Bàrbara, pels corriols que hi ha per darrera fins a Vallpineda i cap a les Casetes d’en Portacreu, per anar cap a Can Lloses.

Passada la masia que hi ha al creuament de Ribes, uns metres mes endavant cap a la dreta, pel corriol que fem últimament de tornada i al final, m’he adonat que m’havia equivocat i he tornat per la riera per anar a parar a la pista de camí a Can Lloses i he entrat cap a Sant Pere de Ribes, pels corriols del bosc que hi ha darrera.

La pujada interessant, diguem que si no l’has fet mai, la primera vegada costa, suposo que el següent cop, la faré sense posar peu, aquest tros es nou per mi.

He aparegut a Sant Pere de Ribes i camí cap a Sitges, per agafar la riera i cap als Viñedos, cap a l’escola i donar la volta per anar a Puigmoltó, uns metres de més.

Entrada a Puigmoltó i aquí ja era nou per mi, la majoria de camí, per corriols i he anat a creuar la C32, després una ziga-zaga de pujada un parell de corriols i cap a la Mahle a Vilanova.

He pujat cap al Mas de l’Artís, però l’entrada per passar per sota de la C32 l’he feta per una pista que no coneixia, després de la Masia d’en Cabanyes a la dreta.

Camí del Mas de l’Artís, però sense arribar-hi, a l’esquerre cap als Balcons a Vilanova.

La pujada per la pista encimentada es dura de nassos, i aquí he començat a notar que em faltava energia i que les cames encara venien cansades de dissabte.

Ahir vaig sopar 2 taronges i unes avellanes, poca cosa i aquest matí m’he menjat un plàtan abans de marxar, em calia energia, no he dut res i ahir no vaig sopar suficient, error meu i important.

Després dels Balcons cap a la Casa Alta, segona pujada de ciment i a la dreta cap al Pic de l’Àliga, tercera pujada.

Al creuament he baixat cap a la urbanització Daltmar i per darrera, pel corriol primer i després per la pista cap a la carretera de Moja a Daltmar.

Un cop he creuat la carretera, pista avall cap a Viladellops.

Carretera vella de Canyelles a Sant Miquel d’Olèrdola i després de l’entrada a l’esquerre de Viladellops hi ha un corriol amagat, també nou per mi això.

Un pel de fang, ja que a l’inici es riera i ha plogut aquests dies, però bé.

Et deixa sota de Viladellops, la tornada típica cap a Mas Milà, però a la que fas la drecera a la dreta, pujant per la pista i surts de la drecera, a la dreta després del camp amb vinyes, per arribar a Mas Milà per una trialera que he fet de pujada alguna vegada, dura de nassos pujant, baixant més divertida.

A Mas Milà he anat a buscar la carretera d’Olivella, però anant a la dreta al pont per baixar per la trialera que fem sempre de pujada.

He creuat la carretera, baixada cap a la riera i pujada cap al Mas de Can Giralt, tornada per les abelles a l’esquerre i ja a la carretera d’Olivella en direcció a Can Lloses.

Aquí s’ha queixat el GPS de falta de bateria i l’he posat en mode “estalvi de bateria”.

Entenc que amb la gestió del Rotor Inpower2 el GPS ha de fet més càlculs i el processador necessita més bateria, perquè habitualment quan li poso un track a seguir amb el potenciòmetre, la bateria es descarrega molt ràpidament, no aguanta 4 hores, i la bateria es relativament nova.

La tornada la he fet per la riera cap als Viñedos i el cap de vol, per arribar a Rocamar i tornar cap a casa pel passeig.

M’he trobat just d’energia a mitja ruta, cansat de cames i amb algun avis de rampa al quàdriceps de la cama dreta, es a dir, no he menjat prou.

He arribar a casa amb 63,02km que he fet amb 3h 22m a una mitja de 18,7km/h amb un desnivell positiu de 940 metres i negatiu de 967 metres. Amb les correccions del que em falla el Garmin, han de sortir uns mil i poc metres positius i negatius, està prou bé. La cadència mitja de 78 rpm, la potència mitja de 185W que es baixa per mi, habitualment rondo els 200W en sortides, això vol dir que no he menjat prou i que les cames estan encara cansades de dissabte. La potència màxima de 846W, la mitja cardíaca de 130 ppm que és el meu 75% i una màxima de 162 ppm que és el meu 94%, consum energètic de 2247 calories, temperatura ambient mitja de 14,8 graus, he sortit de primavera i en algun punt m’ha sobrat roba.

Aquí us deixo el track d’avui, que repetirem amb la colla.

Total distance: 63394 m
Total climbing: 1077 m
Total descent: -1082 m
Download file: 28_03_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix