La setmana passada vaig arreglar la roda de darrera de la gravel, vaig treure la cinta que hi havia, canviar un parell de caps de radi que estaven justos, encara n’hauria de treure més, però no tenia ni temps, ni recanvis ni ganes i vaig tubelitzar-la de nou, 4 dies més tard, la roda estava bé.

Passaven 8 minuts de les 7 del matí que he encarat el polígon Mas Alba, amb transit i amb no gaires ganes he pujat el Collet de la Fita per plantar-me al pàrquing de la Fita amb 15 minuts i pocs segons.

A partir d’aquí m’he hagut de convèncer de pujar fins a La Morella, per una banda ho tenia al cap i per l’altre em feia molta mandra la part de la carretera, als matins hi ha transit i em fa por la carretera.

Holandesos, pàrquing de Vallgrassa i amunt per la carretera.

Hi ha 3 pujades fins arribar a la cadena a l’esquerre que et dur fins a les antenes, m’han passat 3 cotxes només i tots 3 amb molta distància, s’ha d’agrair.

A mida que anava pujant he pensat si fer la bola o les antenes, m’he decidit per les antenes, la última vegada vaig fer la bola i les vistes cap al mar des de les antenes m’agrada més.

Foto de rigor, m’he acabat l’aigua, ja s’ha de sortir amb aigua, fa molta calor, no he baixat de 20 graus en cap moment, tot i que hi havia molta humitat, la calor hi era.

I tornada pel mateix lloc per on he vingut una estona abans.

Curiós que amb temps, li he posat una hora i 5 segons en arribar a les antenes, la tornada es molt més ràpida, mitja hora i a casa.

En total m’han sortit 31,22km que he fet amb 1h 31m a una mitja de 20,5km/h amb un desnivell positiu de 791 metres i negatiu de 797 metres, una cadència mitja de 72 rpm, una potència mitja de 220W, màxima de 863W, em dona un IF de 0.931 que no està malament, però amb les poques ganes que tenia crec que es molt alt. La mitja cardíaca de 138 ppm que és el meu 75% i una màxima de 164 ppm que és el meu 90%, un consum energètic de 1350 calories i mitja de 21 graus de temperatura amb una mínima de 19, no està malament, ja tenim l’estiu a sobre amb temperatures de sortir d’hora i amb aigua.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 31419 m
Total climbing: 822 m
Total descent: -830 m
Download file: 09_07_2024.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix