Ahir a remar, tronc superior i abans d’ahir vaig sortir a fer series de potència, avui descansat del tot he sortir amb la Finna Taroko, un Gunyoles amb la gravel que son 2 hores i poc sempre està bé.

Volia sortir un pel abans, però al final eren les set i onze del matí que he encarat el passeig, avinguda Sofia pujada a Santa Bàrbara, he mirat de treballar en Zona 7 de potència a les pujades fortes, per mirar de treballar en anaeròbic i fer que el cos es cansi més, però que treballi.

Des de Santa Barbara cap a Can Lloses per Les Torres i les Casetes d’en Portacreu i des de Can Lloses fins al mas de Can Giralt per carretera, després ja per pista primer i corriol després cap el camp de futbol de Mas Alba i Can Suriol.

Allà ja entres a la pista que et dur fins a les Gunyoles.

He anat pujant a bon ritme, la idea era fer una mitja e 20km/h, no per sota.

M’he plantat a les Gunyoles amb un bon temps, parada a dalt per fer la foto de rigor i seguim.

Avall cap a l’Arboçar de Dalt, cap a Can Trabal i cap a Viladellops.

Pista de pujada per arribar de nou a Mas Milà, es una tornada molt ràpida, el desnivell s’ha fet d’anada i carretera des de Mas Milà fins a Sant Pere de Ribes, per tornar pels Viñedos, Puigmoltó, Rocamar i pel passeig fins a casa.

He hagut de parar el GPS a l’inici del carrer, un cotxe de la policia local m’ha dit que no podia pujar en bici, que havia d’anar caminant, son 30 metres fins a la porta de casa, cap problema.

M’he sobtat un pel perquè el Garmin m’ha donat un altre record avui, el dimarts em va dir 2 minuts per sobre de 454W i avui 30 segons per sobre de 750W, no està malament a la mateixa setmana.

En total m’han sortit 46,65km que he fet amb 2h 13m a una mitja de 21km/h, 733 metres de desnivell positiu i 743 metres de desnivell negatiu, una cadència mitja de 77 rpm, potència mitja de 204W i màxima de 898W, en IF avui de 0.889, per sota de 1, el dimarts un pel per sobre. La mitja cardíaca de 135 ppm que és el meu 75% i la màxima de 162 ppm que és el meu 90%, el consum energètic de 1838 calories i comença a fer calor, 19 graus de mitja i 14 de mínima, avui de curt i sense mànigues.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 46964 m
Total climbing: 809 m
Total descent: -819 m
Download file: 06_06_2024.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix