Avui 8 de març del 2023 es el dia internacional de la dona, per això la foto es lila, per representar el feminisme i els seus valors.

He sortit de casa cap un quart i cinc de vuit, amb ganes i he trobat molt poc transit, per tan he pogut agafar un bon ritme que he mirat de mantenir durant tota la ruta, m’he trobat bé.

Sortida de rigor, ahir vaig sortir a córrer, amb Encigalada inclosa, ja que hi ha una part del bosc amb balles entre el polígon Mas Alba i Quint Mar, la última vegada que hi vaig passar no estava així, em va tocar travessar camp a través fins trobar la carretera i poder seguir la ruta.

He pujat la Fita la mar de bé, al pàrquing he arribat amb 14m 18s no es un temps de record, però està millor que el de la setmana passada.

Al mirador dels caçadors amb 20m 16s, l’he fet amb 19m, no es un mal temps, la setmana passada eren 22m que passava per aquí.

Cap als Holandesos i al pàrquing de Vallgrassa m’ha donat 36m 06s, un bon temps.

Baixada cap a Vallgrassa i he notat un pel més de fresca, però res important, avui hi havia 12 graus més que la mateixa hora ara fa una setmana, molt bèstia.

Un cop a la carretera, cap a Can Grau per pujar cap al palau per la pista de darrera.

He parat a fer la foto de rigor quan he trobat un pel de llum, tot i que no es vegi gaire a la foto.

Després de passar el palau, entrada de nou al parc, baixada a Jafra i tornada a Sitges per Can Marcer, miradors dels caçadors i he baixat cap a Mas Alba, per tornar per les Casetes d’en Portacreu, Vallpineda, Santa Bàrbara i a casa.

M’han sortit 29,61km que he fet amb 1h 22m a una mitja de 21,6km/h amb un desnivell positiu de 201 metres i negatiu de 610 metres, una cadència mitja de 74 rpm, mitja cardíaca de 139 ppm que és el meu 80% i una màxima de 163 ppm que és el meu 94%, una potència mitja de 218W i una màxima de 705W, consum energètic de 1197 calories i calor, mínima de 7 graus i mitja de 10,8 graus, molt alta la temperatura avui.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 29789 m
Total climbing: 631 m
Total descent: -629 m
Download file: 08_03_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix