Ara fa una setmana que no agafava la gravel, el dilluns a córrer, el dimarts i dimecres res, he dormit a Barcelona per feina i aquest matí, sense pressa he agafat la gravel per fer un vol.

He sortit de casa cap a dos quarts de nou, camí de Santa Bàrbara per l’avinguda Sofia amunt.

M’ha sobtat que al arribar a dalt de tot el GPS m’ha donat l’estat físic i m’ha dit +9. No m’ho havia donat mai, les vegades que millor +7, sempre per sobre de zero, però +9 mai.

Baixada per darrera per anar cap a Vallpineda, les Casetes d’en Portacreu i cap a Can Lloses.

He anat a pujar a la granja escola de Can Pere de la Plana pel corriol que hi ha a darrera, fa molt anys que no el feia i ja no es corriol, es ampla que pot passar-hi un cotxe ☹

Des de dalt de Can Pere de la Plana he sortit per pista cap a Quatre Camins, baixada als Masets de Dalt i pujada a Jafra pel corriol que arriba al pàrquing, d’allà cap a la Plana Novella, he passat per davant del palau i cap a Vallgrassa, pujada cap al pàrquing de Vallgrassa i tornada cap a Sitges de rigor, baixant pel Collet de la Fita.

M’han sortit 31,66km que he fet amb 1h 36m a una mitja de 19,6km/h, amb un desnivell positiu de 695 metres i negatius 688, la cadència mitja de 74 rpm, la mitja cardíaca de 135 ppm que és el meu 78% i màxima de 163 ppm que és el meu 94%, 1378 calories de consum energètic i tot i que he sortit d’hivern, no calia, 4 graus de mínima i 9 de mitja, que es molt per ser hivern.

Al arribar a casa el Garmin m’ha dit d’actualitzar el FTE a 310W, el que tenia ara fa un any era de 311W, tot i que avui no he anat a fer temps, li he dit que si, i tinc 310W de FTE actualitzat.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 31815 m
Total climbing: 711 m
Total descent: -711 m
Download file: 22_12_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix