Ahir dilluns descans total, ni escales, ascensor, diumenge vaig acabar massa mort.

Aquest matí de dimarts, el Garmin Vivoactive m’ha dit que m’he llevat amb la bateria corporal al 100%, es a dir, recuperat.

He sortit amb la gravel, tenia un pel de marge amb el temps de tornar a casa.

Devien faltar uns 20 minuts per les 8 del matí, he sortit amb la Finna Taroko cap al Caprabo, d’allà pujada al pàrquing de la Fita, no he pujat a “muerte”, però no m’ha sortit un mal temps.

14m 22s a la senyal de benvinguts al parc, prou bé, 20m 03s al mirador dels caçadors, i cap als Holandesos primer, pàrquing de Vallgrassa i carretera del Rat Penat cap al cim de la Morella.

59 minuts clavats quan comença la baixada ja a dalt del cim, no es el meu millor temps, però no es un mal temps.

Estava tot molt humit, m’ha fet un pel de por relliscar, les rodes de la gravel son estretes i van a 3BAR, es a dir, molt inflades i amb una pedra llisa molla et pots endur un ensurt interessant.

La baixada per darrera l’he feta amb cura, la primera baixada bé, puges un pel i la segona m’ha costat més, molta pedra solta, molla i jo amb el cul que hagués tret un litre d’oli d’un pinyol d’oliva 😉

Encara hi havia fang de la petita ploguda de la setmana passada, però hi ha zones on no hi toca gaire el sol.

La segona pujada m’ha costat més, però l’ha he feta bé, parada per la foto de rigor i avall, per encarar la última pujada abans de baixar a Begues.

Un cop al creuament, he passat la cadena i baixada cap al creuament on arribem del Purgatori i a l’esquerre, cap a Begues, ràpid aquí, es tot baixada i per pista.

Des de Begues he tornat per pista cap a la Plana Novella, camí de rigor, però no l’havia fet sencer d’ençà que l’han encimentat, bé no tot, en alguns punts.

S’ha de dir que inicialment no em feia gracia que estigués tot encimentat, ja que permetrà que hi entrin més cotxes al parc, però han tret els forats que hi havia i he tornat fins a la Plana Novella a molt bon ritme.

Un cop a la Plana, a l’esquerre cap a Vallgrassa primer i després cap a la carretera del Rat Penat.

La tornada pel mateix lloc on hi he passat una estona abans, cap problema.

M’han sortit 45,88km que he fet amb 2h 22m a una mitja de 19,4km/h, un desnivell positiu de 1097 metres i negatiu de 1102 metres, aquí hi hem d’afegir el 10% de més que falla el meu GPS, la ruta té uns 1200 metres de desnivell positiu i negatiu. La cadència mitja de 73 rpm, ahir al vespre vaig arreglar el sensor de cadència que va fallar la setmana passada, mitja cardíaca de 131 ppm que és el meu 76% i màxima de 161 ppm que és el meu 93%, un consum energètic de 1692 calories i no massa fred, mitja de 7,7 graus i mínima de 5 graus, molta humitat, això si.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 45977 m
Total climbing: 1184 m
Total descent: -1191 m
Download file: 01_03_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix