Avui diumenge hem quedat a les 7:30 al Caprabo, els que havien confirmat ja havien dit que ens veuríem a Ribes.

He marxat sol cap a la Plaça de la Vila a Sant Pere de Ribes, allà hi havia el Jorge, han aparegut el Santi i en Joan Manel uns minuts més tard.

La idea era anar cap a Vilanova.

Hem marxat pel Castell cap a la Mahle, i d’allà cap al Mas de l’Artis.

Ahir va ploure i hi havia més tolls d’aigua del que esperàvem, però hem pogut pedalar bé.

Passat el Mas de l’Artís hem pujat pel Fondo de les Oliveres, aquí si hem notat el fang, ens han relliscat les rodes més del normal.

Un cop a dalt de la trialera, per la pujada de ciment cap a la Casa Alta i després cap a Canyelles, cap al Pic de l’Àliga.

Passant l’entrada de la Casa Alta m’he començat a trobar fluix, suposo que necessito un dia de descans, aquesta setmana no he descansat i m’he trobat que el cor no pujava, però les cames no podien.

La pujada fins el creuament del Pic de  l’Àliga m’ha costat molt, m’han passat la resta, però els he perdut un cop han començat a pujar, no he pogut aguantar el ritme.

Al creuament del Pic de l’Àliga, la Casa Alta i la baixada a Daltmar hem parat uns segons.

Hem baixat cap a Daltmar primer i pel corriol de darrera cap a Moja.

Creuant la carretera de Moja a Daltmar pista de nou i baixada cap a l’inici de la pujada del Castell d’Olèrdola i allà, per horari, hem decidit agafar la carretera vella de Canyelles i baixar fins just abans del pont, on hem agafat el corriol que puja cap a la urbanització de Daltmar de nou, per la banda de Canyelles ja.

He deixat passar a la colla, i tot i amb això m’ha costat molt seguir-los.

Un cop a dalt, ja a la carretera, foto de rigor i baixada cap a Canyelles, per creuar el poble i per darrera de la benzinera pujar cap a la urbanització i cap al Montgrós.

Aquí ja anava massa just de forces, sensació com de tenir una “pájara” però sense arribar-hi.

La pujada final de la pista, que normalment la faig però em puja el pols al 100% l’he feta caminant des de bon inici, ni ho he intentat, no m’hi he vist amb cor.

Un cop a dalt, reagrupats de nou i baixada per la carretera fins a l’edifici abandonat i a l’esquerre baixada per la trialera que et dur al formiguer primer i després al Castell de nou.

Hem anat plegats per les piscines fins als Viñedos i allà el Santi i en Joan Manel han marxat cap a Ribes, el Jorge i jo hem tornat cap a Sitges per Puigmoltó, la riera i Rocamar.

Ens hem acomiadat i jo he seguit cap a casa per la carretera, pel carril bici, he pensat que amb la rua infantil preparada el passeig estaria, i estava, difícil de transitar.

M’han sortit 50,33km que hem fet amb 2h 47m  una mitja de 18km/h, un desnivell positiu de 877 metres i negatiu de 863 metres (li haig d’afegir un 10% que sempre falla, la resta tenien quasi 1000 metres de desnivell), una cadència mitja de 75 rpm, una mitja cardíaca de 131 ppm que és el meu 76% i una màxima de 161 ppm que és el meu 91%, potència mitja de 190W (10W a 12W per sota del que em surt habitualment, cansat ☹), màxima de 741W, consum energètic de 1906 calories, 5,9 graus de temperatura mitja i una mínima de 2 graus.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 50735 m
Total climbing: 1016 m
Total descent: -1019 m
Download file: 27_02_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix