Ahir dimarts vaig sortir a córrer, a bon ritme, avui he fet una sortideta de tranquis amb la gravel, res important, havia d’estar a casa d’hora.

He sortit que eren les vuit menys vint minuts del matí, pujada cap al polígon Mas Alba, Collet de la Fita mirant de no pujar massa el pols, mirador dels caçadors i baixada cap a la Fassina per Can Marcer.

Després de la Fassina cap als Masets i just al arribar al pla, a la dreta, després de la cadena, pujant cap a Jafra.

Des de Jafra cap a la Plana Novella, baixada per darrera cap a la carretera de Can Grau a Vallgrassa i cap a Vallgrassa.

Després de Vallgrassa, cap a la carretera del Rat Penat i tornada cap a Sitges per la pista de rigor, cap als Holandesos, caçadors, Fita i pel mateix camí d’anada però ara de tornada.

M’han sortit 29,06km que he fet amb 1h 23m a una mitja de 20,9km/h, desnivell positiu de 597 metres i negatiu de 602 metres, 72 rpm de cadència, mentre ha funcionat, crec que la pila ha mort, ja que la meitat de la ruta l’he feta sense veure la cadència, 125 ppm que pols cardíac mig, que és el meu 72% i 152 ppm de màxima que es el meu 88%, 992 calories de consum energètic, 2 graus de temperatura mínima i mitja de 6,1 graus.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 29094 m
Total climbing: 632 m
Total descent: -635 m
Download file: 23_02_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix