Vàrem plantejar fer una sortida per estar a les 10:00 a casa avui diumenge, n’hi havia un parell que havien d’estar d’hora perquè tenien coses a fer a les 11:00

Hem quedat al Caprabo a les 7:30, ja hi ha llum de sobres, hem aparegut el Pedro, el Jorge i jo.

Pujada cap al pàrquing de la Fita on havíem quedat amb el Joan Manel. Ha aparegut uns minuts més tard després que arribéssim nosaltres i ha vingut amb el Mario també.

Hem anat tots plegats cap a Vallcarca, baixada per Mas Quadrell, pujada cap a Campdasens i tornant per Can Lluçà cap a Vallgrassa creuant la carretera del Rat Penat.

Un cop a la Plana Novella, carretera de Can Grau i pujada cap al palau budista per la pista de darrera.

Hem entrat de nou al parc i per pista fins a Jafra.

El corriol que surt després del cadenat al pàrquing de Jafra fins a la pista de La Fassina als Masets de Dalt i des dels Masets a l’esquerre per la trialera que puja i creua la pista de Can Pere de la Plana a Quatre Camins.

Caiguda per la trialera de darrera, foto de rigor i pista avall cap a Mas Milà.

A l’esquerre, pujada pel corriol marcat amb GR fins a Can Pere de la Plana, baixada per la granja escola i camí a Can Lloses hem agafat la trialera de pujada que hi ha a mà esquerre a la mateixa riera.

Hem aparegut a la pista principal i ens hem acomiadat el Mario i en Joan Manel al creuament de Ribes, el Jorge, el Pedro i jo hem seguit cap a Sitges per les Casetes d’en Portacreu i el polígon Mas Alba.

A les 10 estaven a casa els Ribetans, ens de Sitges segurament un quart d’hora més tard, sortida curta però complerta amb km i desnivell.

M’han sortit 40,31km que fet amb2h 16m a una mitja de 17,7km/h amb un desnivell positiu de 882 metres, sense contar el 10% de rigor que falla el meu Garmin Edge 820, 917 metres de desnivell negatiu mitja cardíaca de 128 ppm que és el meu 74% i màxima de 154 ppm que és el meu 89%. Avui he anat molt cansat, m’ha costat molt poder seguir a la resta en algun punt. 73 rpm de cadència mitja, 202W de potencia mitja, 1013W de màxima, 1657 calories de consum energètic i no gaire fred, 4,4 graus de mitja, una mínima de 2 graus positius.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 40568 m
Total climbing: 979 m
Total descent: -993 m
Download file: 20_02_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix