El dimecres vaig sortir amb la gravel, al arribar a casa em va fer un soroll estrany a la roda de darrera, vaig desmuntar-la a dalt a casa ja i feia un soroll que no era bo, de dins de l’eix, del “buje”.

Dimecres vespre em vaig posar a veure que passava.

Gracies a l’ajuda del Francesc de TopFun vaig aconseguir desmuntar el “buje”, em va dir que segurament fos un coixinet fet malbé.

Ahir dijous vaig acabar de desmuntar-ho i veure que hi ha 4 coixinets, un d’ells no hi era, s’havia desintegrat.

2 coixinets aguanten l’eix de la roda i 2 van al suport de SRAM Eagle, per poder muntar la pinyonera.

El coixinet on va recolzat el pinyó gran no hi era, estava tot trencat i el soroll eren les boles del coixinet que s’havien trencat i es pessigaven entre elles.

Ahir el Fer de BikeIT em va dur un coixinet nou, en tenia a la botiga, gracies per la seva ajuda també, vaig haver de trucar-lo varies vegades perquè em donés alguna idea de com treure el que quedava del coixinet vell del “buje”.

Aquest matí m’he llevat d’hora i he muntat el coixinet nou, el “buje”, la pinyoner i la roda, he sortit amb la gravel a veure que tal, tot perfecte, funciona com ha de funcionar, no hi ha sorolls i els problemes que tenia de canvi han desaparegut, segurament perquè al no haver coixinet el pinyó gran tenia joc i la cadena no entrava bé.

Sense forçar el cos, ahir vaig sortir a córrer, he encarat el polígon Mas Alba, pujat el Collet de la Fita, mirador dels Caçadors, Holandesos, Vallgrassa, baixada cap a la Plana Novella, carretera de Can Grau i pujada per la pista de darrera cap al palau budista.

Entrada de nou al parc natural, baixada cap a Jafra i tornada cap a Sitges per Can Marcer.

Un cop al mirador dels caçadors, cap al pàrquing de la Fita i he marxat a la dreta, cap a Mas Alba, per tornar per Vallpineda i Santa Bàrbara.

M’han sortit 29,34km que he fet amb 1h 22m a una mitja de 21.3km/h, desnivell positiu i negatiu de 575 metres, mitja cardíaca de 127 ppm que és el meu 73% i màxima de 153 ppm que és el meu 88%, consum energètic de 985 calories i no tinc cadència perquè el sensor ha mort, i aquest es relativament nou. 4 graus de mínima i mitja de 6,9 graus, prou bé.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 29377 m
Total climbing: 618 m
Total descent: -629 m
Download file: 25_02_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix