Demà diumenge farem una sortida curteta, així que avui he sortit amb la Finna Taroko sol, volia fer un parell d’hores de traquis, no a “muerte”, però per fer un pel de cames avui.

He sortit de casa tard, m’he llevat tard, eren les vuit i mitja del matí, he encarat el passeig, pujada per l’avinguda Sofia fins a Santa Bàrbara i baixada per darrera, Vallpineda, Les Torres i les Casetes d’en Portacreu.

M’he trobat que baixaven del polígon Mas Alba els Biciats del Garraf, m’he colat entre ells, he estat parlant una bona estona amb l’Andreu Camps, però com que anaven una bona colla i jo anava amb pressa, m’he acomiadat i he seguit sol cap a Can Lloses.

Baixada per carretera d’Olivella cap a l’entrada del Mas Giralt i pel GR fins el camp de futbol de Mas Milà, seguint el corriol que voreja la riera fins a Can Lloses i he entrat a la pista que et dur cap a Les Gunyoles, passat el cadenat.

La pista es ràpida i a més estat tot molt sec, per tan els tolls d’aigua que hi ha quan ha plogut han desaparegut, per tan es pot anar molt més de pressa.

Passada la segona cadena i tancat elèctric, he seguit pujant fins a trobar el creuament que et dur a les Gunyoles a la dreta i he seguit recte cap a l’Arboçar de Dalt.

Aquest tros de pista fins a l’Arboçar de Dalt en aquest sentit no l’havia fet mai, sempre vaig en sentit contrari.

Es puja bé, es pista amb molt poc desnivell, un terreny perfecte per fer amb la Gravel.

He arribat a l’Arboçar, l’he creuat i sortint del poble a l’esquerre, cap al mas que es una casa rural i cap al dipòsit d’aigua de Can Trabal.

Baixada per pista cap a Can Trabal i pista cap a Viladellops, corriol de sota de Viladellops i pista cap a Mas Milà de nou.

Des de Mas Milà fins a Sant Pere de Ribes per carretera i des de Ribes he baixat per pista cap als Viñedos, Puigmoltó, Rocamar i cap a casa pel passeig.

M’ha sortit 43,26km que he fet amb 1h 59m a una mitja de 21,7km/h, un desnivell positiu de 543 metres i negatiu de 562 metres, mitja cardíaca de 129 ppm que és el meu 75% i màxima de 158 ppm que és el meu 91%, cadència mitja de 78 rpm, 1385 calories de consum energètic, 8,9 graus de mitja, calor, i mínima de 7 graus.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 43320 m
Total climbing: 620 m
Total descent: -632 m
Download file: 19_02_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix