Ahir descans, em vaig llevar amb mandra i em calia descansar les cames, avui he sortit amb la gravel a fer un Campdasens.

La idea no era anar a fer temps, però quan he vist que no tenia problemes de transit i que he pogut arribar al Caprabo amb un bon temps, m’he animat i no he baixat pas el ritme.

Al pàrquing de la Fita, a dalt, amb 13m 39s, no és el meu millor temps, però prou bé, amb 16m 23s al pi que hi ha al revolt de les “basures”.

He trobat un cotxe pujant el Collet de la Fita, he hagut de posar-me en una cantonada i deixar-lo passar, però no m’ha perjudicat massa en el temps de pujada, potser 6 o 8 segons, no crec que més.

Baixada per Mas Quadrell cap a Vallcarca, m’he tornat a deixar anar i acabo de veure que m’ha marcat 70,9km/h de màxima baixant cap a Vallcarca, just després de Mas Quadrell que hi ha un baixada curta.

No he aconseguit mai passar dels 68km/h amb la All Mountain, amb la Niner Jet9RDO no puc, en canvi amb la Finna Taroko he passat dels 70km/h, massa ràpid, les conseqüències poden ser massa complicades si tinc una caiguda.

Des de Vallcarca pujada per asfalt fins a l’inici de la pujada de ciment dempeus i pitjant fort els pedals i la pujada cap a Can Granada a bon ritme.

Se’m fa pesada la última pujada, però avui quan m’he adonat d’on era, ja estava a dalt de tot.

No he pogut evitar parar a fer una foto a la masia que hi ha davant de Can Granada, la llum del sol li donava un to i un caliu espectacular.

De pujada cap a Campdasens m’han passat 2 cotxes, no he hagut de reduir gaire, només deixar-los passar.

He pitjat de nou el botó de Lap al Garmin al arribar al cim, abans de baixar cap a Can Lluçà i m’ha marcat 48m 59s.

Bon temps, no de record, però prou bé.

Per horari no em podia complicar gaire, a les 9 havia d’estar dutxat i he sortit a les 7:35, així que no he anat cap a Vallgrassa, directe de tornada cap a Sitges.

M’ha marcat una hora exacte just passar els Holandesos que hi ha una part encimentada, just al passar el ciment.

No es el meu millor temps, però bé.

La tornada un cop he arribat a la pista de Can Marcer al mirador dels caçadors, la de rigor, pel mateix camí que he pujat.

Al entrar al poble si que he trobat transit i he hagut de parar un parell de cops i reduir, els semàfors no s’han posat d’acord en estar verds quan calia i a més hi havia un munt de cotxes, dels que no veuen les bicicletes, d’aquests que per desgracia n’hi ha masses.

He parat el GPS a la porta de casa amb 1h 12m per fer 26,97km amb un desnivell positiu de 574 metres i negatiu de 613 metres, amb una mitja de 22,4km/h, que no està gents malament.  La mitja cardíaca de 144 ppm que és el meu 83% i màxima de 167 ppm que és el meu 97%, cadència mitja de 76 rpm, consum energètic de 1082 calories i bona temperatura, mínima de 4 graus, mitja de 7,7 graus.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 27070 m
Total climbing: 651 m
Total descent: -659 m
Download file: 17_02_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix