Aquest cap de setmana passat no he sortit i ahir vaig sortir a córrer, així que avui he agafat la Jet per anar a fer alguna trialera, una sortideta curta, res massa llarg, entre setmana no hi ha gaire temps.

Rodes amb la pressió de rigor i he sortit de casa a les 8 i 5, tard, però bé.

Pujada cap al polígon Mas Alba, massa cotxe a aquesta hora, camí de la Fita amunt fins al mirador dels caçadors, baixada cap als Holandesos, però abans d’arribar-hi, la trialera que cau a l’esquerre cap al Fondo de les Llenties.

Pujada cap a Jafra i trialera del revolt, he baixat per la trialera de sobre de Jafra.

Està tot molt sec, tot i que està humit als matins, cap aigua, hi ha molta pedra solta i seca, ha de ploure per posar-ho tot al seu lloc de nou.

Tornada cap a la pista que puja de la Fassina a Quatre Camins per la riera i a l’alçada dels Masets de Dalt, trialera de l’esquerre cap a la pista de Can Pere de la Plana a Quatre Camins.

He baixat per la trialera que hi ha a l’altra banda de la pista, he parat a fer la foto de rigor i un vídeo simpàtic abans de la baixada, aquí us deixo el vídeo 😊

Un cop a baix de la trialera, pista cap a Mas Milà i pujada cap a Can Pere de la Plana pel GR que està amb un cadenat al principi.

Baixada cap a Can Lloses per la granja escola i tornada cap a Sitges per les Casetes d’en Portacreu i he pujat a Santa Bàrbara per Vallpineda per arribar a casa pel passeig.

M’han sortit 24,80km que he fet amb 1h 28m a una mitja de 16,8km/h, desnivell positiu de 554 metres i negatiu de 561, 75 rpm de cadència mitja, 138 ppm que és el meu 80% de pols mig i màxima de 1662 ppm que és el meu 94%, 196W de mitja i 747W de màxima, 1046 calories de consum energètic i bona temperatura, 4 graus de mínima i mitja de 5,3 graus.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 25025 m
Total climbing: 612 m
Total descent: -617 m
Download file: 15_02_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix