Matí de dimarts, he sortit de cara que devien faltar uns 10 minuts per les 8 del matí, tard, però podia arribar a les 10:00 a casa avui.

Pujada cap al polígon Mas Alba amb el transit de rigor a aquesta hora, pujada del Collet de la Fita fins el pàrquing, he mirat temps i més temps que la setmana passada, suposo que el trànsit no ha ajudat.

He anat cap a Can Maiol i després a la dreta baixada cap a Vallcarca per Mas Quadrell.

Pujada cap a Can Granada per la pista encimentada i cap a Campdasens.

He arribat al cim de Campdasens amb 50 minuts i 10 segons, el dimarts passat amb un minut i 20 segons menys, he baixat més tranquil cap a Vallcarca, però ja anava més lent al pàrquing de la Fita, per tan he arrossegat la demora tota la ruta.

Baixada cap a Can Lluçà i per la pista fins el pàrquing de Vallgrassa.

He baixat cap a Vallgrassa, just he passat la cadena amb 1h 1m, la setmana passada amb 59m, es a dir, més lent.

Avui he fet la foto de rigor al cartell que hi ha de Tintin al Garraf, ho vàrem comentar el cap de setmana i m’ha fet gracia fer la foto allà.

En quan a llums, un dia dolent, núvol i humit, però la foto no ha quedat malament.

Baixada cap a la Plana Novella, carretera de Can Grau i pujada cap al palau budista per la pista de darrera.

Entrada de nou al parc natural i baixada cap a Jafra.

He tornat cap a Sitges agafant el Fondo de les Llenties, estàn arreglant la part de ciment que es va fer malbé abans d’arribar a Can Marcer.

La pujada del Fondo de les Llenties amb la gravel es diferent, deixem-ho així.

Amb la All Mountain es puja i es baixa perfectament, però amb la gravel es un pel més complicat, tot i que es puja bé i no has de fer peu.

He aparegut als Holandesos i ja cap a casa, mirador dels caçadors i pàrquing de la Fita.

Tornada per Mas Alba, les Casetes d’en Portacreu, Vallpineda i pujada a Santa Bàrbara per baixar cap a casa pel passeig.

M’han sortit 38,89km que he fet amb 1h 51m a una mitja de 20,9km/h amb un desnivell positiu de 814 metres i negatiu de 825 metres, cadència mitja de 74 rpm, mitja cardíaca de 138 ppm que és le meu 80% i màxima de 163 ppm que és el meu 94%, consum energètic de 1453 calories i bona temperatura, mínima de 3 graus i mitja de 6,4 graus, potser un punt més d’humitat del que he trobat últimament que ja està bé per la flora que està molt seca

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 38985 m
Total climbing: 877 m
Total descent: -885 m
Download file: 08_02_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix