Matí de dimecres, dilluns vaig descansar, dimarts trail running i avui tenia pensat fer més del que he fet, feia fred quan he sortit i m’he llevat amb molta mandra.

He agafat la gravel, haig de posar-hi cera a la cadena de la Finna Taroko, canta de soroll i canvia malament, el proper dia que surti hi pensaré.

He sortit de casa que devien ser les 8 i poc del matí, pujada cap al polígon Mas Alba, encarar el collet de la Fita amunt i cap als Holandesos per pujar cap a Can Lluçà i sense arribar-hi a l’esquerra cap al pàrquing de Vallgrassa.

Molt humit, semblava que hagués plogut, fred poc fins aquí, ara si quan he baixat cap a Vallgrassa la temperatura del GPS ha baixat de 4 graus a temperatures per sota zero.

La carretera que va cap a Can Grau estava molla, molt molla i amb gebra, tot glaçat i sota zero.

Pujada cap a la Plana Novella per la pista de darrera del palau, on he començat a tenir temperatures sobre de zero.

He entrat de nou al parc, baixada cap a Jafra, no he fet la trialera del revolt perquè he tingut por de que l’arrel que hi ha mitges estigués mullada i rellisques.

Això si, al seguir recte he hagut de parar a fer una foto, hi havia un llum de matí espectacular.

Baixada fins al creuament de la Fassina i tornada cap a Sitges per Can Marcer, mirador dels caçadors, Fita, Mas Alba, les Casetes d’en Portareu, Vallpineda, Santa Bàrbara i cap a casa.

M’han sortit 29,36km que he fet amb 1h 23m a un ritme de 21km/h amb un desnivell positiu de 569 metres i negatiu de 577 metres, cadència de 73 rpm, 127 ppm de pols mig és el meu 73% i màxima de 157 ppm que és el meu 91%, mitja de 3 graus de temperatura però molta humitat. Consum energètic de 958 calories.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 29438 m
Total climbing: 624 m
Total descent: -632 m
Download file: 26_01_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix