Hem arribat a -7.3 graus, que es moltíssim per ser el Garraf, devien ser les 8:30 del matí a la nada de Mas Milà.

Comencem com sempre, a les 7:30 al Caprabo estava sol, ja m’ho havien dit, he anat cap a Can Lloses a Sant Pere de Ribes on ha aparegut només el Jorge a les 7:50 aproximadament. Hem esperat fins a les 8:15 per si apareixia algú més abans de marxar i hem fet via tots dos carretera d’Olivella avall, cap al Mas de Can Giralt.

A Can Lloses estàvem a un grau negatiu, però al arribar al corriol que hi ha deixant Can Girant a la dreta marcava quasi 5 graus negatius.

He parat un moment, el Jorge duia un buff a la bossa que s’ha posat al coll, sobre del que duia, jo en duia 2.

Hem anat a l’esquerre, creuant les vinyes i pujant després de al riera per anar a creuar la carretera d’Olivella de nou i entrat a Mas Milà, però per la trialera de pujada de l’esquerre, la que va fent esglaons de pujada.

D’allà cap a la pista de rigor per entrar al parc natural i agafar a la dreta els corriols de pujada i de baixada que fem habitualment que et deixen a la pista que va cap a Viladellops.

La trialera de pujada i de baixada que hi ha sota de Viladellops i cap a Can Trabal.

Pujada cap al dipòsit per la trialera que hi ha, en comptes d’agafar la pista i baixada cap a l’Arboçar de Dalt.

Hem pujat cap a Les Gunyoles per la pista, contant que hi ha una rampa de pujada prou interessant, amb inclinació i amb falta de grip.

Baixada directe cap a l’entrada de les Gunyoles i abans de deixar-nos anar per la trialera que cau cap a l’altre banda hem fet una parada, per la foto i menjar una peça de fruita el Jorge.

Ha baixat ell primer, baixa molt millor que jo, trialera de baixada fins a la pista i hem anat recordant de memòria la ruta, ja que fa temps que no la fèiem i l’havíem feta només 3 cops.

Tot bé, pujades i baixades tècniques i ràpides fins arribar de nou a la pista que torna cap a Can Suriol.

Aquí ja es més ràpid, d’ençà a que hem passat el primer tancament elèctric al segon, hem anat relativament ràpid, amb fred, seguíem sota zero però prou bé.

Des de Can Suriol uns metres de carretera per anar a buscar la pista que creua la riera i et dur al camp de futbol de Mas Milà, però hem pujat a l’esquerre per la trialera que fem habitualment de baixada, buscant uns metres més de desnivell.

Aquesta es dura de nassos, té 2 punts, un a l’inici amb pedra i un al final que pica.

Un cop a dalt, al pi gros, hem anat a la dreta, per acabar de matar-ho i fer la última pendent.

A dalt de tot hem agafat la trialera que baixa cap a Mas Milà i hem anat cap a Can Giralt pel GR, trobant on havíem passat una estona abans.

Tornada per la trialereta de les abelles, carretera fins a Can Lloses i per pista primer fins agafar el corriol que va per la riera cap a sota Ribes i per la riera cap al Camp de Vol, Autòdrom i la Plana Est.

El Jorge s’ha quedat a casa i jo he seguit cap a la meva, primer pel carril bici i baixada per l’avinguda Sofia fins a casa.

He parat el GPS amb 50,28km que he fet amb 3h 5m a una mitja de 16.3km/h, he arribat a casa a les 11:07 minuts, un pel més tard del que tenim establert, però poca cosa. El desnivell positiu que em dona el GPS es de 967 metres, contant que habitualment falla un 10% i de negatiu 974 metres, la mitja cardíaca de 130 ppm que és el meu 75% i la màxima de 165 ppm que és el meu 95%, 74 rpm de cadència mitja, 193W de mitja i 818 de màxima, 2148 calories consumides i fred, la mitja de -0.4 graus, es a dir la mitja de tota la ruta sota de zero graus i la mínima de -7.3 graus, molt de fred.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 50656 m
Total climbing: 1082 m
Total descent: -1092 m
Download file: 23_01_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix