Matí de dilluns de festa, sense despertador ni pressa m’he llevat i he agafat la gravel, la Finna Taroko per anar a fer un vol, he pensat a pujar fins a la Morella.

D’entrada el sensor de cadència que m’ha donat problemes les 2 últmes sortides no ha funcionat, no es la pila ni fa mal contacte, quan he arribat a casa n’he muntat un de nou, el tenia per la FatBike, però ja en compraré un altre.

Devien ser les tres quarts i mig de nou del matí que he sortit de casa, camí del polígon Mas Alba.

Collet de la Fita amunt, encara hi ha la cuina que vaig treure fa unes setmanes a mà esquerre, pendent de que l’ajuntament la reculli i la digui a la deixalleria, vaig avisar via Instagram i 2 dies més tard vaig entrar per registre a l’OAC una sol·licitud a Via Pública demanant que enviessin a la brigada municipal, deuen tenir molta feina, segur que es això ☹

He mirat de pujat a bon ritme, i crec que mes o menys ha anat bé. El GPS al pàrquing de la Fita m’ha marcat 14 minuts, es un bon temps, no el meu millor temps, però es un bon temps.

D’aquí fins el mirador dels caçadors he baixat un pel el ritme, tenia el cor que em sortia per la boca.

Al mirador dels caçadors amb 20 minuts de rellotge, bon temps també, diguem que el meu millor temps fins aquí son uns 25 segons menys amb la gravel i el mateix temps d’avui amb la Niner Jet9RDO.

Baixada cap als Holandesos, i cap al pàrquing de Vallgrassa.

He arribat al pàrquing amb 37 minuts, un bon temps també, i pujada cap a La Morella.

Molt de vent, molest, es movia la bici que en algun punt m’ha fet por que em tirés a terra.

He arribat allà on parem sempre per fer la foto de rigor a La Morella amb 59 minuts, prou bé. Crec que el meu millor temps es un minut i poc per sota, però no em puc queixar.

Foto de rigor, aguantant la bici perquè el vent la tirava i ja em va caure una vegada per fer la foto amb un cop de vent, no volia repetir.

I mitja volta, pel mateix camí per on he anat he tornat, però al pàrquing de la Fita he marxat cap a Mas Alba, per cert, ple de cotxes i de gent que mira d’entrar el més possible al parc per aparcar.

Potser podrien mirar d’aparcar uns metres abans i caminar, no es tan complicat.

Bé això es un tema de civisme que no tothom té el mateix nivell, deixem-ho així.

Baixada a Mas Alba, després cap a Les Casetes d’en Portacreu, Vallpineda, pujada a Santa Bàrbara per darrera, pel corriol i baixada cap a casa pel passeig.

Resum: 34,76km que he fet amb 1h 41m a una mitja de 20,6km/h amb un desnivell positiu de 795 metres i negatiu de 814 metres, no tinc cadència perquè l’aparell no funciona, ja l’he canviat. La mitja cardíaca de 138 ppm que és el meu 80% i màxima de 167 ppm que es el meu 97%, 1280 calories de consum energètic i més o menys la mateixa temperatura que ahir, fred però no tan. 4 graus de mínima i 5,7 de mitja, prou bé. La pega es que amb el vent, la sensació era en algun punt més baixa.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 34859 m
Total climbing: 879 m
Total descent: -885 m
Download file: 06_12_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix