Aquesta setmana ens ha contactat el David, un noi de Vilanova i la Geltrú que volia sortir amb bici amb nosaltres, aquest matí hem sortit plegats, hem fet una sortideta de diumenge de tranquis.

Com que es pont, la majoria dels que sortim habitualment no hi són i el Jorge es va fer mal ahir, va cancel·lar la sortida a última hora.

A les 7:30 estava jo sol al Caprabo, he anat cap a la Plaça de la Vila a Sant Pere de Ribes, on tampoc esperava a ningú i després de donar uns minuts de marge he marxat cap a la Mahle a Vilanova, on he trobat el David.

Ens hem presentat i hem marxat cap al parc natural, hem pujat cap el Mas de l’Artís per la pista i després de la baixada de darrera anant cap a la urbanització Califòrnia a Canyelles hem girat a l’esquerre cap al Fondo de les Oliveres.

Hem pujat el fondo, per cert molt sec per ser hivern, me l’esperava més humit.

Des de dalt, ja a la pista que va de Balcons a la Casa Alta, hem pujat cap a la Casa Alta per la pista encimentada i abans d’arribar-hi, hem seguit per la pista de la dreta cap el Pic de l’Àliga.

No hem arribat al pic, després de la cadena hem baixat a l’esquerre cap a Daltmar i pel corriol de darrera primer i després per la pista de la cantera fins a la carretera de Moja.

Creuada la carretera, per pista avall cap a l’entrada del Castell d’Olèrdola, passant la C15 per sobre i agafant la carretera vella de Canyelles.

El David l’he vist un pel just pujant, tenia al cap anar per la carretera vella de Canyelles i pujar a Canyelles, baixant al poble i tornar pel Montgròs, però hi ha un parell de pujades importants, així que hem fet canvi de plans i hem anat cap a Viladellops.

Abans d’arribar al poble, a l’esquerre cap al dipòsit d’aigua i pels corriols de darrera i deixant les vinyes a mà esquerre cap a la pista que ve de Can Trabal cap a Viladellops i baixada pel corriol de sota de Viladellops cap a la pista que torna cap a Mas Milà.

Paradeta per fer-nos la foto de rigor i cap a Mas Milà.

Hem creuat el pont a la dreta, per fer la trialereta que pugem sempre però en sentit contrari, que es molt divertida, creuar la carretera d’Olivella a Sant Pere de Ribes cap a la Riera i cap al Mas de Can Giralt.

La tornada cap a Sant Pere de Ribes l’hem feta des de Can Giralt per pista i a l’esquerre pel corriol de les abelles, riera i just després del pont ja per carretera fins a Can Lloses.

Can Lloses a Sant Pere de Ribes pel lateral, carril bici i hem entrat de nou al parc per anar fins els Viñedos i per la pista de darrera cap a Puigmoltó.

Allà ens hem acomiadat, ell cap a Vilanova i jo he tornat cap a Sitges per l’autòdrom de Rocamar i el passeig.

He parat el GPS a la porta de casa amb 50,51km que he fet amb 2h 58m a una mitja de 16,9km/h, un desnivell positiu de 806 metres i negatiu de 779 metres, la potència mitja de 159W, habitualment aquesta ruta la faig sobre els 198W. La mitja cardíaca de 122 ppm que és el meu 71%, molt baixa, però la sortida ha estrat tranquil.la. La màxima de 162 ppm que és el meu 94%, consum energètic de 1709 calories, no feia el fred de divendres, mínima de 4 graus, però la mitja de 6,7 graus.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 50957 m
Total climbing: 925 m
Total descent: -919 m
Download file: 05_12_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix