Tenia uns altres plans al cap, però ahir al vespre sopant vàrem fer un canvi de plans i vaig avisar al grup de whatsapp que volia sortir, el Jorge em va dir a les 7:30 al Caprabo i així ens hem trobat avui.

Ha vingut també en Josep Maria que no havia sortit d’ençà la trencada de costella l’últim cap de setmana d’octubre, anava a veure que tal.

El Jorge va tenir un accident el divendres i va acabar a l’hospital per un tema a l’ull, el metge li va dir que el fred i la sequedat no li aniríem bé, per tan avui he anat a fer una sortida social, tranquil·la.

Hem pujat el Collet de la Fita i en Josep Maria ha plantejat fer més pista que corriols, per evitar ensurts.

Hem baixat a Vallcarca per Mas Quadrell i just arribant al pla, hi ha un creuament a l’esquerre amb una pista en mal estat que et dur a la cantera directament, anant per la dreta, per on hem anat, hi ha unes pedres i el Jorge ha picat la llanta amb el neumàtic, ha fet un tall al neumàtic.

Hem parat, sortia amb roda de darrera nova, llanta i buje, ara fa 2 setmanes va trencar la llanta i la opció més ràpida era comprar una Mavic Crossmax nova, uns 110€ amb buje XD i amplada de 25mm, suficient per sortir del pas.

Ha inflat, però no li ha segellat bé, tenia un tall al lateral i un a la part rodadora.

Hem anat fent cap a Campdasens i ha parat a inflar 3 o 4 cops abans d’arribar al cim, on hem parat per fer la foto de rigor.

Baixada cap a Vallgrassa, amb les inflades de rigor, i de Vallgrassa cap a la Plana Novella.

Hem agafat la carretera de Can Grau i hem parat sota un arbre de cireretes de pastor, mentre el Jorge inflava en Josep Maria i jo anàvem collint i menjant.

Pujada per la pista de darrera cap al palau budista i la roda del Jorge ja no ha perdut, al final ha segellat, si més no ha aguantat fins arribar a Sitges.

De nou entrada al parc, amb molt de vent tota l’estona i bastant molest baixant cap a Jafra i hem fet la trialereta del revolt.

En Josep Maria l’ha baixat com si res.

Pujada cap als caçadors per Can Marcer, comentant de forma negativa la quantitat de ciment que estan posant al parc, no té sentit parc natural i ciment per les pistes, la veritat es incomprensible la gestió del parc per part de la Diputació de Barcelona.

Una última pujada de pols per arribar al mirador dels caçadors i avall cap al pàrquing de la Fita.

Hem baixat per la trialera del revolt baixant, jo primer que he baixat a bon ritme i en Josep Maria darrera meu, més lent però molt segur i content.

El Jorge venia al darrera, la roda bé, però l’ull massa sec, sortida curta i social.

Ens hem acomiadat uns metres mes endavant de l’institut i cap a casa, a les 10 estava a casa.

M’han sortit 34,11km que he fet amb 1h 56m a una mitja MOLT social de 17,5km/h, amb un desnivell positiu de 786 metres i negatiu de 774 metres, cadència mitja de 70 rpm, potència mitja de 189W i màxima de 1096W mitja cardíaca de 127 ppm que és el meu 73% i màxima de 163 ppm que és el meu 94%, 1324 calories de consum energètic i calor, molt de vent, però mitja de 8,1 graus i mínima de 6 graus, es calor per la època de l’any.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 34313 m
Total climbing: 847 m
Total descent: -857 m
Download file: 08_12_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix