Ara fa una setmana vaig comprar-li a la gravel una potència nova amb una mena d’amortidor de 2 centímetres que funciona amb elastòmers, quelcom que fa 20 anys ja hi havia, però que ha evolucionat i sembla que treballa bé.

És de la casa RedShift ,que tenen components per Gravel, CX i carretera bàsicament i el la potència ShockStop Pro, la diferencia amb la normal es que la Pro pesa 50 grams menys, té components de titani i pel preu vaig pensar que no venia d’aquí.

a dalt la TFHPC que duia i a baix la RedShift ShockStop Pro que he muntat
a dalt la TFHPC que duia i a baix la RedShift ShockStop Pro que he muntat

No es un amortidor com a tal, però fa molt bona feina, tot i tenir només 2 centímetres de recorregut.

El vaig muntar ahir, substituint la potència que duia d’origen, de 120 grams, 90 mm de llarg i amb 6% d’inclinació que acaba sent una potència plana.

La que li he muntat pesa 230 grams, que son només 110 grams de més, poca cosa.

Es pot regular i li he muntat els elastòmers per un pes un pel superior al meu, he fet un Campdasens i la veritat es que es molt més còmode, però com que ja estic acostumat a dur poc pes al manillar, potser li munto els elastòmers pel meu pes, que la deixarà més “tova” a veure que tal es comporta.

He pujat la Fita, que esta tancada, l’estan destrossant.

Estan posant-hi grava, fa 3 dies que no es pot passar, tot i que he passat i he hagut de parar i anar lent en altres punts, perquè hi ha gent treballant, camions, excavadores i una persona amb un bufador traient terra de la pista amb el ciment.

Sort que a la primera ploguda marxarà tot i quedarà com abans, es una pèrdua de temps i de diners important, però aquest mon està ple de gent que no pensa, actuen com a polítics sense coneixement, millor deixem-ho estar…

La baixada a Vallcarca per Mas Quadrell amb la potencia molt bé, redueix molt els cops i les vibracions, es més còmode, tot i que suposo que com que l’amortidor es només al manillar, no a la bici, si hi ha un sot gran, te’l menges igual, ja veurem.

M’ha sobtat arribar al cim de Campdasens amb un bon temps, no he tingut sort pujant i he hagut de parar un munt al collet de la Fita.

La tornada la he fet a bon ritme, i m’ha sobtat més encara que he passat per davant dels Holandesos amb 57 minuts, que són 3 menys del ritme que vaig dur la setmana passada, també amb la gravel i sense trobar-me transit ni gent.

M’ha marcat una hora exacte just al mirador dels caçadors, molt bon ritme, uns 15 segons més lent del meu millor temps amb gravel que va marcar la hora just passar el desviament de Mas Quadrell, uns metres més avall.

Com que la Fita estava tallada he tornat per Mas Alba, cap a les Casetes d’en Portacreu, Vallpineda i cap a Santa Bàrbara, baixant cap al passeig i a casa.

He sortit de tarda, no m’agrada gaire, em fa mandra, però al matí plovia i volia veure que tal la potència.

M’han sortit 29,66km que he fet amb 1h 18m a una mitja de 22,8km/h amb un desnivell positiu de 594 metres i negatiu de 621 metres, una mitja cardíaca de 137 ppm que és el meu 79% i una màxima de 171 ppm que és el meu 99%, una cadència mitja de 77 rpm, un consum energètic de 1026 calories i calor, mitja de 17,6 graus, mínima de 16 i màxima de 21, he sortit d’estiu amb “manguitos”.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 29730 m
Total climbing: 659 m
Total descent: -662 m
Download file: 22_10_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix