El diumenge quan vaig arribar a casa em GPS em va dir 3 dies de repòs, cosa que no he fet, però si de cames.

He sortit dilluns i dimarts a remar al mar, avui de nou amb bici, sortideta de rigor, no tenia gaire temps, havia d’estar d’hora a casa, amb la AM, la Niner Jet9RDO.

Pujada del Collet del a Fita, he vist que estava tancat a baix amb balles, però he pujat i he trobat la grua de l’ajuntament de Sitges tancant amb balles la part del dalt, al pàrquing.

M’ha dit que no podria tornar pel mateix lloc, no era la idea.

Baixada pels Holandesos, Casa Nova, Fondo de les Llenties i pujada cap a Jafra.

He tingut la sensació tot l’estona de no dur el ritme de rigor, anar més lent, però al arribar a casa, he vist que la mitja de potència generada estava un pel per sobre del normal, per tan, era només una sensació.

Baixada pel corriol de darrera del pàrquing cap a la pista de la Fassina als Masets de Dalt, pujada cap als Masets i trialera de l’esquerre, després de la cadena per creuar la pista de Can Pere de la Plana a Quatre Camins, trialera avall i per pista cap a Mas Milà.

Estava tot sec, com si no hi hagués hagut humitat aquesta nit, però amb algun toll d’aigua, suposo que de la poca pluja que va caure ahir.

Pujada a Can Pere de la Plana pel GR a l’esquerre, després de la cadena, baixada cap a Can Lloses per la Granja Escola i tornada de rigor cap a Sitges.

He anat cap a Vallpineda i a Santa Bàrbara un cop he arribat a les Casetes d’en Portacreu i baixada cap a casa pel passeig.

M’han sortit 24,61km que he fet amb 1h 20m a una mitja de 18,3km/h amb un desnivell positiu de 495 metres i negatiu de 526 metres, una mitja cardíaca de 140 ppm que és el meu 81% i una màxima de 170 que és el meu 98%, potència mitja de 202W, màxima de 661W, cadència mitja de 78 rpm i consum energètic 978 calories.

El resum, veien dades, es que he anat més ràpid del normal, he generat més potència i el cor ha estat per sobre del normal, les sensacions eren diferents.

La temperatura mitja de 16,8 graus, he sortit d’estiu, de curt i sense manguitos, la màxima de 21 i la mínima de 14 graus, molta calor per ser finals d’octubre.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 24770 m
Total climbing: 557 m
Total descent: -557 m
Download file: 20_10_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix