La idea inicial era pujar a la Mola, fent el “tornillo” de pujada i baixar la trialera de la Mola cap a la pista de Olesa, però he inflat la roda de darrera que fa setmanes que em perd, però aguanta un parell de dies i avui no ha aguantat 20 minuts, m’he adonat quan sortia de casa per anar cap a punt de trobada.

Missatge al grup que tenia problemes i agafava la gravel, he sortit amb la Finna Taroko, però trialeres amb la gravel no es poden fer, si més no del nivell que fem amb la AM.

He anat cap al Caprabo, eren les 7:36 que he arribat, tard, però com a mínim he pogut sortir amb bici.

Hi havia el Jorge i el Santi, hem comentat la jugada i he proposat de pujar a La Morella i tornar per darrera.

El Jorge m’ha dit que en Joan Manel ens esperava al pàrquing de la Fita, no l’esperava, però ha estat benvingut, com sempre. Això de ser pare de nou l’ha fet parar 2 caps de setmana només…

He vist que algun imbècil, no té altre adjectiu, ha llençat un moble a la banda dreta, pujant el Collet de la Fita, just on comença la part encimentada. L’ha desmuntat i l’ha llençat amb ganes, s’ha de ser subnormal, no m’hi cap al cap.

Si pujo a córrer entre setmana miro de treure’l i deixar-lo a la pista, a veure si algú el recull.

He escrit al parc natural del Garraf, els segueixo via Instagram, demanant qui pot netejar això, on s’ha de demanar ajuda, espero que em contestin.

Seguim amb la ruta. Hem pujat cap al pàrquing de Vallgrassa i d’allà per carretera fins a La Morella.

Fer aquesta ruta amb la Gravel o fer-la amb la AM no és el mateix, la Gravel es exageradament més ràpida amb un tipus de ruta així.

Hem fet la foto de rigor al cim de la Morella i hem caigut per darrera per baixar primer i pujar després cap a la pista que va cap a Begues.

En comptes de agafar la pista, cadena a la dreta i hem baixat cap al pla on hi ha el creuament que ens trobem quan tornem del Purgatori, allà pots baixar cap a Castelldefels a la dreta i a l’esquerre, planejant i amb baixada, vas a parar a l’entrada de Begues, al poble mateix.

Tornada per la Plana Novella, hem encarat la tornada per pista.

El Santi no venia gaire content, volia trialeres, però jo amb la Gravel avui malament.

Hem fet la primera pujada i al cim el Santi ha decidit deixar-nos i anar a buscar trialeres de camí a casa, hem seguit el Jorge en Joan Manel i jo.

Baixada i segona pujada fins a la última masia que hi ha a mà dreta abans d’entrar al parc natural i baixada ràpida ja fins arribar a la plana novella.

La baixada es molt ràpida, perfecte per fer-la amb la gravel i contant que duc un 40 a davant, quan la resta anaven ja pedalant en buit, a mi encara em quedaven marxes.

Un cop a la plana hem agafat la carretera de Can Grau per entrar al palau budista per darrera i de nou al parc natural del Garraf, baixada cap a Jafra, trialera del revolt i pujada cap als caçadors per Can Marcer.

Hem anat tots plegats cap a Mas Alba en comptes de baixar pel collet de la Fita.

Ens hem acomiadat d’en Joan Manel que ha tornat cap a Ribes i el Jorge i jo cap a Vallpineda per les Casetes d’en Portacreu i pujada cap a Santa Bàrbara.

Allà ens hem separat el Jorge i jo.

He parat el GPS a la porta de casa amb 48,34km que hem fet amb 2h 43m a una mitja de 17,8km/h amb un desnivell positiu de 1151 metres i negatiu de 1167 metres, una mitja cardíaca de 130 ppm que és el meu 75% i una màxima de 170 ppm que és el meu 98%, cadència mitja de 71 rpm i consum energètic de 1821 calories. Temperatura perfecte, mitja de 9,5 graus amb sol, mínima de 6 graus i màxima de 17 graus.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 48525 m
Total climbing: 1253 m
Total descent: -1258 m
Download file: 14_11_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix