Aquest matí de dijous he sortit d’hora, amb fred i vestit d’hivern, a fer uns “budistes” amb la Finna Taroko, sortida ràpida de gravel.

Fa dies que penso que ho haig de fer, però d’avui no passa.

La maneta dreta es devia afluixar i està més baixa que l’esquerre, es molt molest perquè sense adonar-te vas amb l’esquena torta, ho arreglo més tard segur.

He sortit de casa a tres quarts de vuit, llarg i estrenant roba d’hivern.

Pujada cap al Caprabo, amb trànsit i amb mercat, molta gent.

M’he adonat de seguida que avui no podria fer temps, massa parades.

Pujada del Collet de la Fita després que hagin posat la terra i la grava, s’ha d’aposentar, ha de ploure i deixar-ho tot ferm, encara no ho està.

He arribat al pàrquing de la Fita amb un temps dolent, no he mirat res més.

Mirador dels caçadors, Holandesos i pàrquing de Vallgrassa, baixada cap a la Plana Novella, he pujar al palau budista per la pista de darrera, la que s’agafa des de la carretera de Can Grau i tornada de rigor, he entrat al parc, baixada a Jafra, avui no he fet la trialera del revolt, he passat per la pista, Can Marcer, caçadors i avall pel Collet de la Fita, amb trànsit al polígon.

He parat el GPS amb 26,75km que he fet amb 1h 16m a una mitja de 21km/h,556 metres de desnivell positiu, 563 de negatiu, 133 ppm que pols mig que és el meu 77% i màxim de 165 ppm que es el meu 95%, cadència mitja de 77 rpm i temperatura mitja de 5,9 graus amb una mínima de 3, comença el fred. Consum energètic de 937 calories.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 26798 m
Total climbing: 598 m
Total descent: -608 m
Download file: 04_11_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix