Matí de diumenge, la castanyada, hem quedat per sortir a les 7:30 amb l’horari nou, aquesta nit hi ha hagut canvi d’hora, i a les 7:50 a Can Lloses, ahir va ploure molt i volíem mirar d’evitar fang.

El Jorge estava puntual a Can Lloses, jo amb el canvi d’hora, he confiat amb el rellotge i no m’ha canviat, per tan m’he llevat just, per no dir molt tard, he fet un missatge al grup i he arribat puntual a Ribes, tard a Sitges.

Des de Sitges no sortia ningú més, el Santi ha aparegut i hem donat 2 minuts de més, perquè el Santi ha dit que potser vindria el Fer.

El Fer no ha aparegut, però ha aparegut en Joan Manel!

Ha de ser pare aquesta setmana, i la setmana passada ens vàrem acomiadat d’ell, aconsellant-li de no sortir, per no haver de corre riscs, però ha aparegut.

Hem marxat tots 4 per carretera cap el Mas de Can Giralt, hi havia fang a dojo, i allà he acabat decidint de fer un Gunyoles per pista, per mirar d’evitar pedres molles i arrels d’arbre, que amb pluja són un pel perilloses.

Camí de Mas Milà primer, Can Suriol i entrada a la pista de rigor fins a les Gunyoles.

Jo personalment m’he trobat malament, no tenia forces, estic molt cansat i em fa mal la cama dreta, suposo que el cos no ha descansat prou de la sortida de divendres, no m’he trobat gents bé, m’ha costat molt poder seguir la colla.

Foto de rigor a les Gunyoles, amb un dia espectacular, bon temps i calor, tot i que fang d’ahir.

La tornada per l’Arboçar de Dalt, Can Trabal, Mas Milà i per carretera fins a Can Lloses, no hem volgut creuar la riera per anar cap a Can Giralt, massa arriscat per trobar fang.

Allà ens hem acomiadat del Santi que ha fet via Can Lloses amunt i el Joan Manel el Jorge i jo hem fet via cap a Sant Pere de Ribes.

Ens hem acomiadat d’en Joan Manel, desitjant-li sort al part aquesta setmana i el Jorge i jo hem baixat cap als Vinyedos per muntanya i cap a casa per l’autòdrom.

He parat el GPS a casa i m’he adonat, que amb les presses del matí, no ha agafat senyal i des de casa fins al Caprabo m’ha marcat malament, més quilòmetres de la conte.

He tallat els error amb GPS Land al arribar a casa, però no he arreglat el track, està malament, però es un Gunyoles només.

Sense tallar em diu, i no es real, 51,84km amb 2h 42m a una mitja de 19,1km/h amb un desnivell de 960 metres positius i 692 negatius, mitja cardíaca de 132 ppm que és el meu 76% i màxima de 166 ppm que és el meu 96%, cadència mitja de 77 rpm, potència mitja de 172W, màxima de 786W, mitja de 14m1 graus de temperatura i consum energètic de 1677 calories.

Les dades no son bones, no m’he trobat bé, no he anat bé avui.

Aquí us deixo el track d’avui, tallant errors del GPS inicials.

Total distance: 48054 m
Total climbing: 796 m
Total descent: -804 m
Download file: 31_10_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix