Avui dimecres he sortit de nou amb la Finna Taroko, dia de gravel, he anat a fer un Campdasens però al revés, es a dir, sempre baixo a Vallcarca per Mas Quadrell i avui he fet primer Can Lluçà i baixada a Campdasens i Vallcarca després.

He pujat la Fita a bon ritme, m’he trobat bé.

Mirant tempos, no ha estat cap meravella, 14m 21s fins al pàrquing del Collet de la Fita, ho he fet amb menys temps i 20m 19s al mirador dels caçadors, ho he fet amb menys de 20m, però content.

Pujada cap a Can Lluçà i la baixada cap a Vallcarca es més lenta que la tornada del Campdasens normal crec, perdo temps.

He pujat i m’ha marcat una hora exacte que ja veia Mas Quadrell, havien passat 2 minuts que deixava l’entrada de Mas Quadrell i 3 minuts més tard estava a la pista de tornada normal.

He trobat bastant de transit a Sitges, semàfors, autocars i camions, però no per culpar-los per no fer un gran temps, però bé.

M’han sortit 26,88km que he fet amb 1h 15m a una mitja de 21,3km/h, un desnivell positiu de 581 metres i negatiu de 587, cadència mitja de 79 rpm, mitja cardíaca de 133 ppm que és el meu 77% i màxima de 162 ppm que és el meu 94%, 987 calories de consum energètic i bona temperatura, però xafogor.

Aquí us deixo el track d¡avui.

Total distance: 26967 m
Total climbing: 626 m
Total descent: -622 m
Download file: 08_09_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix