Aquesta nit hi havia previsió de pluja, al final no ha plogut, però vàrem proposar fer un Begues i pujar a La Morella, la última vegada que ho vàrem fer el Santi va dir-li al Ramón, es tot pla, ja veuràs.

El pobre Ramón va pringar com un campeón, el Santi té un sentit del desnivell diferent 😉

Hem quedat a les 7:30 al Caprabo, en Joan Manel ens ha dit que ens esperava al pàrquing de la Fita, ve de Sant Pere de Ribes.

He aparegut uns minuts més tard de dos quarts, hi havia el Pedro esperant i a l’estona ha arribar el Jorge i el Damià.

Hem pujat el collet de la Fita, m’he notat el mal al gluti dret de rigor, però més intens, habitualment m’emprenya al cap de 3 o 4 hores, no pas als 10 minuts.

Hem trobat el Joan Manel al pàrquing de la Fit ai hem anat plegats, baixant un pel el ritme per esperar el Damià i el Pedro que anaven a darrera i no els veiem.

Reagrupats hem baixat cap als Holandesos i pel Fondo de les Llenties cap a Jafra.

Pujada a Jafra per la trialera del revolt i des de Jafra cap a la Plana Novella per pista.

M’ha costat molt, no m’he trobat gaire bé, suposo que cansament acumulat i segurament ahir no vaig sopar el que havia d’haver sopat.

Des de la Plana Novella creuant la urbanització per encarar la pujada d’asfalt que agafa la pista cap a Begues.

Demà dia 13 comencen a reparar la pista que va fins a Begues, està anunciat, amb talls temporals, així que avui era un bon moment per fer-la.

Hem anat pedalant, però el Jorge i en Joan Manel han anat agafant distància, cada cop més. Jo no podia seguir-los i m’anaven agafant cada cop més distància.

El Pedro venia al darrera amb el Damià, fent suport psicològic.

Un cop arribes al final de la primera pujada llarga, on hi ha una casa a l’esquerre, hem parat a esperar i a reagrupar-nos, jo anava molt mort, cansat i amb mal al gluti.

Els he proposat de fer un Olesa i tornar per Can Grau, però el Joan Manel volia pujar a La Morella, així que hem hagut de convèncer el Damià, que volia fer mitja volta, però al final hem baixat i pujat per anar a la dreta, cap al refugi de gossos i començar a pujar cap a Les Agulles.

Aquí hi ha la primera pujada dura, que hem fet el Jorge, el Pedro i jo, en Joan Manel anava sense grip a darrera i ja tenia clar que faria peu, el Damià ni s’ho ha pensat, estava tan mort com jo o més.

Baixada a la dreta cap a la pista de la Plana Novella a Begues de nou, per la riera, però abans d’agafar la part final, a l’esquerre hi ha la pista que puja cap a La Morella.

Segona pujada interessant, aquí no m’ha vingut de gust per un esforç extra, anava massa just i he posat peu, he caminat uns metres per tornar a pujar i acabar-la sobre la bici.

Baixes i toca la penúltima pujada abans d’agafar la pujada final cap a La Morella, que es més llarga però menys dura, l’he feta sobre la bici.

Hem arribat a dalt del cim, abans de començar a baixar, parada per fer la foto de rigor i avall per anar a buscar la carretera del Rat Penat fins el pàrquing de Vallgrassa.

En Joan Manel i el Damià han baixat fent curses, el Jorge al darrera, jo no podia més.

Al pàrquing de Vallgrassa, tornada cap a Sitges per pista i agafant el corriol que baixa a la dreta, just al revolt i que et dur fins a Can Planas.

Pista de nou, tornada cap als Holandesos primer, mirador dels caçadors i cap a Sitges.

Al pàrquing de la Fita han marxat cap a Ribes el Damià, en Joan Manel i el Jorge, hem baixat cap al Caprabo, per la trialera de la dreta el Pedro i jo.

He parat el GPS a la porta de casa amb 42,41km que he fet amb 2h 31m a una mitja de 16,8km/h, a mi em dona un desnivell positiu de 999 metres i negatiu de 1008 metres. Hem de contar que el meu Garmin falla amb el desnivell, la resta els hi ha sortit uns 100 metres de més, que deu ser més real. La cadència mitja de 74 rpm, la mitja cardíaca de 130 ppm que és el meu 75% i la màxima de 165 ppm que és el meu 95%, potència mitja de 181W i màxima de 689W, baixa pel meu nivell, però adient amb la relació de la mitja cardíaca, es a dir, el cos estava cansat i li faltava energia. Temperatura mitja de 19,6 graus, molta humitat, he suat com si m’hagués dutxat vestit i consum energètic de 1647 calories.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 42692 m
Total climbing: 1103 m
Total descent: -1107 m
Download file: 12_09_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix