Aquest cap de setmana no podré sortir amb bici, tinc els matins ocupats amb uns temes de la nostre filla, per tan he sortit avui, un pel més llarg del normal, entre setmana, a ritme, a veure que tal.

He sortit de casa que devien faltar uns 10 minuts per les 8 del matí, amb la gravel, amb la Finna Taroko.

Tenia al cap una ruta de gravel, ràpida i sense gaires problemes de trialeres.

He encarat el passeig, pujat per l’Avinguda Sofia fins a Santa Bàrbara i baixat per darrera, can a Can Bruguera i cap a Vallpineda, entrant per darrera cap a les Casetes d’en Portacreu i cap a Can Lloses.

M’he estalviat la baixada de Mas Alba a les Casetes d’en Portacreu, esta massa trencat per baixar còmode amb la gravel.

Des de Can Lloses per carretera cap a Mas Milà, i entrant a la urbanització per creuar-la, un cop passes la carretera, en comptes d’anar a la dreta al creuament, he anat a l’esquerre, que dona al mateix lloc, però fas un pel més de volta.

Pujada cap a Viladellops sense problema, per pista i ràpid.

Per sota de Viladellops, pujada pel corriol i pista de nou, pujant cap a Can Trabal.

Des de Can Trabal fins el dipòsit d’aigua, he pujat per la trialera, m’agrada més que no pas la pista.

Baixada, creuada de la carretera que va a Can Trabal i pels corriols de darrera de la masia de RA&MS fins a la carretera d’Arboçar de Dalt.

He creuat el poble i he anat a buscar la pista que va cap a les Cases Blanques primer i a la pista que puja cap a les Gunyoles després, es una pista ràpida.

Un cop he trobat la pista de les Gunyoles, avall a bon ritme cap a Can Suriol, a la carretera d’Olivella.

He entrat a l’esquerre després de Can Suriol, per agafar la pista que va cap a Olivella, la que voreja la carretera.

Arribes al final de la pista, i per carretera he anat fins a Can Grau, i baixat per darrera, per les Piques fins arribar a la pista que puja a la dreta cap al Palau Budista, a la Plana Novella.

Per pista, entrada de nou al parc natural, i baixada cap a Jafra, la trialera del revolt i cap a Sitges pujant per pista, per Can Marcer i pujada fins al mirador dels caçadors, Mas Maiol, basures, Collet de la Fita i avall cap a casa.

He parat el GPS a la porta de casa amb 48,54km que he fet amb 2h 14m a una mitja de 21,6km/h, amb un desnivell positiu de 871 metres i negatiu de 860 metres, una cadència mitja de 78 rpm, una mitja cardíaca de 135 ppm que és el meu 78% i una màxima de 161 ppm que és el meu 93%, un consum energètic en el meu cas de 1792 calories i bona temperatura, mitja de 18,1 graus, he marxat d’estiu per complert.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 48645 m
Total climbing: 950 m
Total descent: -955 m
Download file: 28_05_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix