Ahir vaig fer descans de cames, dilluns vaig sortir a córrer de tranquis i avui m’ha vingut de gust pujar a La Morella amb la Finna Taroko, a ritme.

He sortit de casa que devien faltar uns 20 minuts per les 8 del matí.

La sortida de Sitges a Can Perico ha estat un caos, tots els semàfors que he trobat en vermell, he acabat pujant després d’un parell de parades per deixar passar cotxes, per l’avinguda de Can Robert, on hi ha la parada dels autobusos i a la que he pogut encarar la pujada al Caprabo, he trobat tan de cotxe que he acabat pujant pel carrer de darrera de la piscina municipal.

Per sort, a l’alçada del Caprabo ja no hi havia cotxes i he pujat el collet de la Fita en solitari, cap problema.

El temps al pàrquing del collet de la Fita ha estat normal, res de l’altre mon, he seguit a bon ritme cap a les Basures, Mas Maiol i he pitjat el botó de Lap al mirador dels Caçadors, amb 19m 20s, no està malament.

M’he trobat la Yolanda, la meva dona, que li quedaven uns metres per arribar al mirador, venia corrent. He parat per fer-li un parell de fotos i ens hem acomiadat.

Baixada cap als Holandesos primer, pista cap a Can Lluçà i a l’esquerre després de la cadena per anar a buscar el pàrquing de Vallgrassa.

Des del pàrquing, pujada cap a la Morella per carretera.

Hi ha 3 pujades, la primera es la més llarga, la segona es la que té més inclinació i la tercera es la més curta i senzilla de les 3.

He tardat un quart d’hora del pàrquing de Vallgrassa fins a la cadena que entra a La Morella, bon temps.

El GPS m’ha marcat 55 minuts justos a dalt de tot de La Morella, es a dir, a la pista principal, just a l’entrada a la dreta, pel corriol, per pujar a La Morella.

No és el meu millor temps fins al cim, però es un bon temps.

Foto de rigor i tornada pel mateix camí que l’anada fins a la porta de casa.

He parat el GPS que m’ha marcat 32,09km que he fet amb 1h 26m a una mitja de 22,2km/h, amb un desnivell positiu de 734 metres i negatiu de 745 metres, amb una cadència mitja de 77 rpm, una mitja cardíaca de 137 ppm que és el meu 79% i una màxima de 162 ppm que és el meu 94%, un consum energètic en el meu cas de 1176 calories i bon temps, un pel fresc, cosa que s’ha agraït. Mínima de 12 graus i mitja de 13,9 graus de temperatura.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 32191 m
Total climbing: 810 m
Total descent: -806 m
Download file: 26_05_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como” et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix