Primer de juny, he sortit amb la Niner de trialeres avui, crec que m’he endut totes les teranyines i aranyes del Parc Natural del Garraf, m’he sentit Spiderman.

Pujada del Collet de la Fita a bon ritme, m’he trobat un noi pujant amb bici i l’he passat que semblava que anés caminant pobret.

Després de 2 dies de descansar de cames, vaig molt millor. He pujat de peu una bona estona, habitualment em costa aguantar tanta estona de peu a bon ritme, però avui si que he pogut.

He arribat al mirador dels caçadors, baixada a la dreta cap als Holandesos i el salt que hi ha davant de l’entrada dels Holandesos m’encanta, després de que fa unes setmanes hi va passar una màquina, l’han deixat espectacular.

Baixada a l’esquerre per la Casa Nova i el Fondo de les Llenties fins el creuament de La Fassina i Jafra.

Pujada cap a Jafra, per la trialera del revolt, i he entrat cap a la masia que hi ha sobre de Jafra, passant la cadena.

Trialera de baixada a l’esquerre, cap a la riera i de nou a la pista de la Fassina cap a Quatre Camins.

Un cop als Masets de Dalt, a l’esquerre, per pujar per la trialera cap a la pista de Can Pere de la Plana a Quatre Camins.

He entrat al GR5 de Quatre Camins cap a Can Grau, i en aquest tros m’he trobat moltes més teranyines que la resta de la ruta.

He hagut de fer peu 3 cops i cada cop que he parat abans d’arribar a Can Grau, m’he dedicar a treure teranyines i aranyes de la bici, hi ha hagut un punt on he trobat 4 aranyes passejant pel manillar, un pel massa.

Des de Can Grau, pujada per darrera, per la trialera cap a la pista que va a Olesa de Bonesvalls, i de camí a Olesa, a l’esquerre, per baixar per la pista que va cap al Castell Vell d’Olivella, però sense entrar-hi.

He seguit baixant, per agafar la pista principal i cap a Olivella.

Creuada la carretera i pujada per darrera, cap al cementiri d’Olivella.

Baixada a la dreta, cap a les masies que hi ha i per la trialera de baixada fins a la pista que arriba a Mas Milà.

Abans de començar a pujar cap a Mas Milà, a l’esquerre pel GR que va cap al Mas de Can Giralt.

He baixat per la riera i agafat la carretera de Olivella a San Pere de Ribes.

Des de Can Lloses cap a Sitges pel camí de sempre, pista fins a les Casetes d’en Portacreu i he tornat per Vallpineda i Santa Bàrbara, per baixar cap a casa pel passeig.

He parat el GPS a la porta de casa amb 37,01km que he fet amb 2h 12m, a una mitja de 16,8km/h, amb un desnivell positiu de 782 metres i negatiu de 791 metres, una cadència mitja de 75 rpm, una mitja cardíaca de 135 ppm que és el meu 78% i una màxima de 165 ppm que és el meu 95%, una potència mitja de 193W i una màxima de 677W i en el meu cas un consum energètic de 1538 calories, i ja calor, 19,2 graus de mitja.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 37315 m
Total climbing: 887 m
Total descent: -887 m
Download file: 01_06_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix