No era la idea principal, avui volia anar fins a l’Ordal, per Les Gunyoles, tornar per Vallirana i baixar cap a Olesa de Bonesvalls, surten 65km amb 1000 metres de desnivell, es una ruta factible de fer amb gravel, i relativament ràpida, però hem fet canvi de plans.

Havíem quedat a les 7:30 al Caprabo, creia que estaria jo sol, però hi havia en Josep Maria, que fa dies que no surt per problemes físics.

Hem anat cap a Can Lloses, a Sant Pere de Ribes, on havíem quedat amb el Santi, la resta han dit que no podien.

M’ha costat molt poder seguir el ritme d’en Josep Maria, i no es que anés a ritme bo, era que el meu cos no estava en condicions.

Ahir vàrem sortir a fer una cervesa amb uns amics i vàrem acabar sopant, massa cervesa i vi, i em ficava al llit tard.

No he dormit bé i el Garmin m’ho ha recordat quan m’he llevat, m’ha dit que no estava per entrenar avui, que havia dormit poc i malament i no havia descansat.

Li he fet un cas relatiu, però tenia raó, i molta.

Hem trobat el Santi a Can Lloses esperant-nos, i com que en Josep Maria havia d’estar a les 11 a Vilanova, dutxat i amb els seus fills, hem fet canvi de ruta.

Carretera d’Olivella, a la dreta per anar cap al mas de Can Giralt i passant l’entrada, hem anat a l’esquerre per creuar la riera i sortir a la carretera d’Olivella de nou, a l’entrada de Mas Milà.

Hem creuat la carretera i hem pujat per la trialera que fem habitualment de baixada, m’ha costat molt, massa.

Des d’allà cap a Viladellops, pels corriols i trialeres que fem sempre, allarguen un pel la ruta.

Sense arribar a entrar a Viladellops, hem anat a buscar el dipòsit d’aigua d’entrada al poble, i hem baixat per la trialera de la cantera.

Carretera avall, creuar el pont de la C15 i cap a la carretera de Moja a Daltmar.

Es planer, va pujant constantment, però tranquil.la.

M’ha costat molt de pujar a bon ritme, hem anat fent.

Un cop hem creuat la carretera, per pista amunt cap a la cantera, i abans de començar la última pujada cap a la cantera, a l’esquerre hi ha el corriol que et dur a Daltmar, just quan acaba la urbanització i tens la pista que et dur cap al Pic de l’Àliga.

En Josep Maria ja ha dit que tenia pressa, volia baixar per la trialera que et trobes a davant, es senzilla i està bé, però hem agafat pista, cadena a la dreta, cap a la Casa Alta primer, i sense arribar-hi, a l’esquerre per trobar la baixada encimentada que a l’esquerre et deixa al Fondo de les Oliveres.

Hem baixat el Fondo de les Oliveres fins arriba a la pista que puja cap al Mas de l’Artís, i des de la rotonda del mas hi ha un corriol que baixa paral·lel i et torna a deixar a la pista de tornada cap a Vilanova i la Geltrú.

Corriolet i trialera avall, pista de tornada cap la Masia d’en Cabanyes i per l’antiga Mahle cap a l’antic casino de Barcelona primer, després cap a l’hospital Sant Camil, Puigmoltó i cap a Sitges per Rocamar.

Allà ens hem acomiadat d’en Josep Maria que ha fet via per Can Robert cap a casa i el Santi i jo hem anat tranquil·lament fins el Vinyet primer i després el passeig, a veure el mar fins a casa.

He parat el GPS a la porta de casa a les 10.32, bon temps per una ruta així.

En tota m’han sortit 47,86km que he fet amb 3h 3m a una mitja de 15,7km/h amb un desnivell positiu de 735 metres i negatiu de 628 metres, cadència mitja de 74 rpm, potència mitja de 191W, màxima de 929W, consum energètic de 137 ppm que és el meu 77% i màxima de 170 ppm que és el meu 95%, 4.8 sobre 5 de treball aeròbic, 2.9 sobre 5 d’anaeròbic, i consum energètic de 2380 calories. Si li fem cas a les dades, no ha estat una mala sortida, però he anat fluix i es nota amb potència i pols cardíac.

He sortit de ple hivern, amb protectors als peus i doble capa, no n’hi havia per tan, 5 graus de mitja i mínima de 0 graus, m’he passat i he passat un pel de calor en algun moment.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 48299 m
Total climbing: 846 m
Total descent: -726 m
Download file: 03_12_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix