Aquesta setmana ha estat “rara”, dilluns vaig sortir a córrer, em van sortir 16,5km, un pel massa per mi, tenia festa dilluns. Dimarts vaig mirar de fer ones, però estava molt fluix, dimecres vaig sortir amb la Niner Jet9RDO a veure que tal, després de 3 setmanes de no agafar-la per un problema amb el pedalier i el dijous vaig anar a córrer, una horeta, 10km, però no ho havia d’haver fet.

Dilluns em vaig passar, i el mal a la banda dreta del cul, que prové de la inflamació crònica del naixement dels isquiotibials a la banda dreta, quan surt de la pelvis, es devia inflamar més del normal, no vaig estirar, no estiro últimament, i el dijous vaig acabar de deixar-lo inflamadíssim.

Per acabar-ho de matar, moltes hores assegut el dijous no va ajudar.

Divendres no vaig fer res i avui he sortit amb la gravel, amb molt poques ganes, però ahir no vaig sortir a fer res, així que he pensat de fer quelcom un parell d’horetes, i un Arboçar de Dalt es just això, dues hores a ritme tranquil i sense gaire desnivell, es fa bé.

Vaig canviar-li les pastilles de fre a la gravel, volia veure que tal avui, pistons nets amb aigua i després als bombins dels pistons amb cera de cadena un parell de cops a dins i a fora per veure que treballen bé i llestos.

He sortit de casa d’hora, per ser un dissabte sense pressa, eren tres quarts de vuit del matí, encara fosc, aquesta nit hi ha el canvi d’hora, cap al passeig i a buscar l’Avinguda Sofia per pujar cap a Santa Barbara i caure per darrera cap a Can Bruguera.

He baixat molt tranquil, no duia llum i es veia molt poc encara, no volia endur-me cap ensurt, no era qüestió de caure.

Després cap a Vallpineda, les Torres, les Casetes d’en Portacreu i cap a Can Lloses, a Sant Pere de Ribes.

Per carretera fins a Mas Milà i creuant la urbanització cap a Viladellops, pujant cap a Can Trabal i després ja a l’Arboçar de Dalt.

He anat fent a ritme tranquil, sense pujar gaire el pols, només per rodar.

Vigilant de no foradar els neumàtics de nou, estic un pel “enparanoiat” amb donar-li un cop amb la llanta i foradar el neumàtic, ja m’ha passat massa cops, ni el “xurro” ni res, sóc un pel barruer per segons quin terreny.

Després de creuar l’Arboçar de Dalt, per pista cap a Les Cases Blanques i seguint, ja a ritme més ràpid, perquè es més baixada que pujada cap a la pista que empalma per pujar a Les Gunyoles.

Aquí he trobar el sol de cara, una llum espectacular, parada per fer la foto de rigor i avall de nou.

A la part que està cremada, de l’incendi de l’estiu del 2022, hi havia arbres cremats caiguts, suposo que el vent d’aquest últims dies els ha tirat a terra.

La pega es que n’hi havia en mig de la pista, per tan, baixar de la bici i mirar de passar com es pugui a l’altra banda per poder seguir.

He trobat també tancats elèctrics, però no he vist cap cavall dels que corren per la zona, no tinc clar si encara hi són o els han mogut.

Seguint la pista avall apareixes a Can Suriol, a la carretera que va cap a Olivella, creues la carretera i per la pista que acaba amb un corriol que voreja la riera fins al camp de futbol de Mas Milà en un moment i seguint el corriolet fins a la pista del Mas de Can Giralt i carretera de nou, la que va de Sant Pere de Ribes a Olivella.

Entrant a Sant Pere de Ribes, a la rotonda de rigor, he anat a buscar, per pista, els Viñedos primer, després cap a Puigmoltó i cap a Rocamar per la riera, ja al passeig i cap a casa.

M’han sortit 43,65km que he fet amb 2h 9m a una mitja de 20,2km/h amb un desnivell positiu de 649 metres i negatiu de 634 metres, una cadència mitja de 75 rpm, potència mitja de 186W, habitualment estaria un pel per sobre de 200W amb aquesta ruta a ritme, es a dir, sortida de tranquis. La màxima de 624W, tampoc es res massa alt, 122 ppm de pols cardíac mig que és el meu 68% i màxima de 156 ppm que és el meu 88%, 1644 calories de consum energètic i temperatura més fresca, 6 graus de mínima, 10 graus de mitja i em diu que 25 de màxima, però no crec que sigui real, deu ser a la sortida, quan el GPS l’he posat en marxa i el tenia dins a casa.

Ah, he ajustat el canvi amb la eina per ajustar la distància del desviador de SRAM, ara canvia bé, perfecte. Tenia por que hagués de fer un canvi a la transmissió, però l’aparell per veure com està la cadena, em diu que està bé, tan a la Niner com a la Taroko.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 43861 m
Total climbing: 696 m
Total descent: -691 m
Download file: 28_10_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix