Abans d’ahir vaig sortir a córrer, ahir també, anava cansat de cames, però em vaig ficar al llit pensant que avui faria unes Gunyoles amb la gravel, quan m’he llevat ja ho he reduït a un Arboçar de Dalt, sense fer la pujada a les Gunyoles i quan he agafat la bici i estava al carrer, he anat cap a la Fita, per fer un Vallgrassa i Plana Novella i llestos.

Amb poques ganes, tot i que la pujada fins a la rotonda d’entrada al parc natural l’he fet a bon ritme, m’he trobat el Joan que anava amb bici, just a la rotonda.

Li he preguntat que volia fer, li he proposat fer un Vallgrassa i tornar per la Plana Novella i ha dit que si, però al seu ritme, m’ha fet un favor, he trobat l’excusa perfecte.

Hem pujat la Fita tranquil·lament, hem parat a fer la foto de rigor al mirador dels caçadors, baixada cap als Holandesos, tot i que en Joan volia baixar cap a Can Marcer i Jafra, l’he “enganyat”.

Hem anat a ritme tranquil fins al pàrquing de Vallgrassa, baixada cap a la Plana Novella, pujada al palau i de nou al parc natural.

M’he adonat que duia una hora i 4 minuts just a l’entrada al parc des de la Plana Novella, habitualment duc el mateix temps amb la mateixa ruta al mirador dels caçadors, una 4,5km més endavant.

Hem baixat cap a Jafra i pujat cap al mirador dels caçadors per Can Marcer.

La pujada forta del final l’he feta pel corriol de l’esquerre, el Joan no ha volgut, ha preferit fer-la per la pista, que es on la faig jo habitualment.

Des del mirador dels caçadors fins el pàrquing de la Fita, hem baixat directes Fita avall i cap a casa.

A mi m’han sortit 27,03km que he fet amb 1h 34m a una mitja de 17,1km/h amb un desnivell de 568 metres positius i 565 de negatius.

La gent de Garmin em van enviar ahir de tornada el Edge 830, un de nou, ara el desnivell ja el marca bé, estava fet malbé el que els hi vaig enviar.

La cadència lenta, de 64 rpm, la potència baixa de 160W i la màxima de 1045W, la última pujada abans d’arribar a l’institut, la mitja cardíaca baixa de 112 ppm que és el meu 64%, la màxima de 153 ppm que és el meu 88%, el consum energètic de 1053 calories i temperatura espectacular, 18 graus de mitja i 14 de mínima, contant que feia calor però amb la humitat estàvem fresquets.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 27199 m
Total climbing: 591 m
Total descent: -589 m
Download file: 29_09_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix