Tinc la gravel a BikeIT, el fre de davant, un SRAM Rival s’ha fet malbé, miraré de canviar-lo en garantia, mentre no hi ha gravel, entre setmana faig amb la Jet9RDO.

Avui amb poques ganes, ahir vaig sortir a córrer, bon ritme, em vaig trobar bé, avui m’he forçat a sortir, ruta: la de rigor.

Eren tres quarts de vuit del matí, cap al polígon Mas Alba i pujada del Collet de la Fita, fins al mirador dels caçadors i baixada cap als Holandesos, per fer a l’esquerre cap a la Casa Nova i fins el desviament de La Fassina i amunt cap a la Plana Novella.

He anat amunt, trialera de pujada del revolt, que m’he quedat enganxat amb un tronc de palmera que hi ha a terra i he hagut de fer peu i per darrera de Jafra, baixada cap a la pista que puja a Quatre Camins.

Als Masets de Dalt a l’esquerre, just al pi, passant la cadena, trialera de pujada i creuant la pista de Can Pere de la Plana a Quatre Camins, he parat a fer la foto de rigor, just abans de fer la trialera avall.

Anava suat i m’han caigut un parell de gotes a les ulleres per fins, total, que la imatge estava deformada i he flipat un pel baixant, no tenia clar on posava la roda de davant a la trialera, però he baixat bé.

Pista avall cap a Mas Milà fins trobar el corriol a l’esquerre que puja de nou a Can Pere de la Plana, després baixada cap a Can Lloses per la granja escola i pel corriol que voreja la riera fins a la pista que et dur de tornada ja cap a Sitges.

A l’alçada de les Casetes d’en Portacreu a la dreta, cap a Les Torres i Vallpineda, per puja a Santa Bàrbara per darrera i baixar al passeig per carretera, d’allà cap a casa.

M’han sortit 24,88km que he fet amb 1h 21m a una mitja de 18,3km/h amb un desnivell positiu de 547 metres i negatiu de 551 metres, cadència mitja de 75 rpm, potència mitja de 192W, màxima de 727W, mitja cardíaca de 133 ppm que és el meu 77% i màxima de 163 ppm que és el meu 94%, consum energètic de 1064 calories.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 25100 m
Total climbing: 567 m
Total descent: -572 m
Download file: 18_05_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix