Ahir al vespre en Josep Maria em va dir de sortir aquest matí d’hora, fer un Campdasens, li vaig dir que si i hem quedat a les 6:30 a la porta de casa seva.

A tres quarts de cinc m’he posat el despertador, i he sortit de casa que faltaven deu minuts per dos quarts.

Hem sortit plegats des de casa seva cap al Caprabo del polígon Mas Alba, amb llum, encara era fosc a aquesta hora.

Pujada del Collet de la Fita i a l’alçada del Mas Maiol ja clarejava, no calia la llum, però com que fa temps que no feia servir la lupichin he pensat en esgotar la bateria bastant per carregar-la de nou al arribar a casa.

Baixada cap a Campdasens, amb temperatura de 23 graus, però amb una humitat espectacular, ulleres entelades.

Jo he dut unes transparents, però en Josep Maria ha a agafat unes ulleres de sol, malament per baixar cap a Vallcarca per Mas Maiol.

Estava tot molt humit, encara queden un munt de tolls d’aigua de les pluges de la setmana passada, però tot i amb això, encara està tot molt sec.

Pujada cap a Can Girona per les zetes de ciment de sobre la cimentera i veure clarejar i sortir el sol no té preu.

M’ho ha remarcat en Josep Maria, som uns afortunats de poder gaudir d’aquestes coses petites, però importants a la vida.

Foto de rigor al cim de Campdasens abans de començar a baixar cap a Can Lluçà, estàvem suats i molls com si ens hagués plogut, la humitat.

Es veia de fons una fina capa de cotó sobre les valls, era boira.

La tornada ha estat molt bonica, arribant a la recta on ja veus els Holandesos ens hem ficat dins el núvol, boira, no espessa, però com si entréssim en un cotó fluix.

Baixada pel mateix camí que hem fet pujant, però per la trialera del revolt, que ha quedat un pel justa després de les últimes pluges, es pot baixar ràpid, però cada cop permet menys errors.

Ens hem acomiadat, cadascú cap a casa seva.

He arribat a casa a les 8 del matí, perfecte. M’han sortit 27,10km que he fet amb 1h 27m a una mitja de 18,6km/h amb un desnivell positiu de 613 metres i negatiu de 625 metres, una cadència mitja de 69 rpm, una mitja cardíaca de 136 ppm que és el meu 79% i una màxima de 162 ppm que es el meu 94%, una potència mitja de 194W, màxima de 1041W, consum energètic de 1150 calories i temperatura mitja de 19,7 graus.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 27295 m
Total climbing: 635 m
Total descent: -652 m
Download file: 07_09_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix