Avui m’he llevat amb molt poques ganes de pedalar, de fer res, però m’he forçat.

He sortit de cada que faltaven uns minuts per les 8 del matí, camí del polígon Mas Alba, amb la Niner Jet9RDO, com que va ploure, he pensat de fer trialeres i corriols millor que pista amb la gravel.

M’ha costat arribar a l’inici del Collet de la Fita, transit, dijous hi ha mercat, cotxes, semàfors…

He hagut de fer uns esforços mentals importants per no donar-me la volta abans de començar a pujar el Collet de la Fita, el cap em deia “va Raül, mitja volta, demà serà un altre dia”, però tot i que no he fet cap mena de temps bo, impossible, he anat fent pensant “va, que ja ho tenim”.

M’he trobat el Santi a l’alçada dels Holandesos, amb la Ciclo Cross. Li ha muntat un neumàtic de 1.9 de MTB a darrera, es veu un pel ample, però no tan com t’hauries d’imaginar per dur un neumàtic de MTB.

He baixat pel Fondo de les Llenties, ell ha seguit cap a Vallgrassa, ens veurem el diumenge.

Drecera a la dreta al final, per sortir al creuament de camins i pujada cap a Jafra, per la trialera del revolt.

Baixada per darrera del pàrquing de Jafra fins a la pista de la Fassina cap a Quatre Camins.

Pujada als Masets de Dalt, trialera de l’esquerre després de la cadena de pujada i un cop he creuat la pista de Quatre Camins a Can Pere de la Plana, trialera que hi ha a l’altra banda.

Baixada cap a Mas Milà per pista i pujada a l’esquerre pel corriol que va a Can Pere de la Plana, baixada per la granja escola fins a Can Lloses i tornada pel corriol de la riera.

A les Casetes d’en Portacreu he pensat en anat a la dreta cap a Vallpineda i tornar per Santa Bàrbara.

He parat el GPS a la porta de casa amb 24,82km que he fet amb 1h 22m a una mitja de 18,1km/h, amb un desnivell positiu de 515 metres i negatiu de 520 metres, 71 rpm de cadència mitja, 133 ppm de pols cardíac mig, que és el meu 77% i màxima de 160 ppm que és el meu 92%, 198W de potència mitja, 799W de màxima i 974 calories de consum energètic, amb temperatura més fresca que el cap de setmana, 17,1 graus de mitja, 15 de mínima i 21 de màxima, molt agradable.

Total distance: 24962 m
Total climbing: 562 m
Total descent: -567 m
Download file: 26_05_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix