Aquest any encara no hi havíem anat, avui diumenge ha estat el primer dia.

Habitualment hem anat sortint a les 7:30 i per estar a les 11:00 a casa, el Pantà de Foix es just, però avui hem quedat mitja hora abans, a les 7:00 al Caprabo o a les 7:20 a la Plaça de la Vila a Sant Pere de Ribes.

A Sitges érem el Pedro i jo, hem anat cap a Ribes i allà hi havia el Santi esperant-nos i han arribat el Jorge i en Joan Manel uns minuts més tard.

Hem encarat cap a Vilanova pel Castell i anant cap a la Mahle, sense gaires filigranes, mirant de guanyar temps i anar per feina.

Després de la Mahle cap a l’entrada del parc i pujada als Balcons.

La pujada es dura de nassos, de ciment, però amb un desnivell interessant que fa que costi un pel.

Per sorpresa positiva de tots nosaltres avui, el Santi anava a un ritme molt bo, no hem hagut d’esperar-lo en cap moment, suposo que ha descansat bé però ens ha seguit pujant sense problemes i l’anada ha estat amb un ritme correcte.

Després dels Balcons, baixada cap al creuament a la dreta del Fondo de les Oliveres, recte la pujada a la Casa Alta i hem anat a l’esquerre, la baixada per la trialera i pujada a la dreta per trialera també.

Avui m’he vist bé, he pogut pujar-la, de peus  i amb 3 pinyons, però l’he pujada sencera.

El Jorge venia darrera meu, ell també l’ha feta, el Santi també, el Pedro no venia bé avui, no era ell. En Joan Manel ha fet peu i ni l’ha intentat.

Ens hem reagrupat just passar la primera pujada i hem seguit recte per baixar pel corriol de pedres fins arribar a la cadena, passada la cadena a l’esquerre pista avall fins arribar a la base del pantà.

El ritme que dúiem era bo, no hem tingut problemes de temps.

Hem pujat al pantà per sota de la presa, per corriol, no pas per carretera i hem fet la volta al pantà, per parar després de la cadena i fer-nos la foto de rigor.

Aprofitant la foto, hi ha hagut un temps de menjar quelcom, els que volien i duien i hem seguit la pista per sortir a la carretera i seguir-li donant la volta al pantà.

Arribant a sota de Torrelletes, a l’esquerre per la carretera que acaba amb una pista que creua el riu i puja per la vinyes de darrera fins a Castellet, on hem parat a la font a per aigua.

El Santi ha trencat el tap de l’ampolla d’aigua, li ha caigut després dels Balcons i anava sense aigua.

Després de l’aigua, hem sortit per darrera de Castellet i hem anat a buscar la pista que puja cap a la Casa Alta, a Vilanova i la Geltrú.

Menys en Joan Manel, la resta hem fet la trialera que talla a la dreta, uns metres després de la cadena, es un pel bestia i avui estava més bèstia encara la sortida, però bé.

Pista amunt cal a la Casa Alta i després cap a l’esquerre per anar a buscar la baixada de ciment i baixar pels Fondo de les Oliveres, el Pedro i en Joan Manel no han fet la trialera de l’entrada, però la resta si a un molt bon ritme.

Quan hem arribat al creuament a baix de tot, on tens el Mas de l’Artís a la dreta, hem vist que teníem marge de sobres amb el temps, així que hem encarat a l’esquerre, cap a Canyelles.

Pista amunt fins arribar a unes pedres que tapen una pista poc transitada a la dreta, allà hem seguit primer per la pista i després per un corriol fins arribar al carrer de Cadis de la urbanització que hi ha sobre de Canyelles.

La pujada es dura i exigent, hi ha un grip just i això la fa encara més dura.

Un cop a dalt, uns metres d’asfalt i a la dreta hem entrat de nou a la pista que et dur a una trialera molt maca i llarga, un pel dura per fer-la amb una bici rígida, però amb una AM com la meva, es una delícia.

La trialera et deixa a la carretera de Vilanova a Canyelles, al costat de la C32.

Hem creuat la carretera i hem anat a buscar creuant el pont per sobre de la C32 un corriol que va fins a la carretera de Ribes a Vilanova, la interior que hem agafat el matí en sentit contrari.

D’allà cap a l’antic Casino de Barcelona, pels corriols de sobre de l’hospital els Camils fins a l’hospital, Puigmoltó i allà ens hem acomiadat del Santi i en Joan Manel, la resta hem tornat cap a Sitges per l’autòdrom, la Plana Est i cap a casa.

He parat el GPS a la porta de casa que faltava un quart d’hora just per les 11 del matí, horari perfecte, encara ens ha sobrat un pel de marge.

M’han sortit 54,21km que he fet amb 3h 04m a una mitja de 17,6km/k, un desnivell positiu de 963 metres i negatiu de 823 metres, segons el meu Edge 820 que falla amb alçades. Cadència mitja de 73 rpm, potència mitja de 175W, màxima de 811W, mitja cardíaca de 126 ppm que és el meu 73% i màxima de 163 ppm que és el meu 94%, un consum energètic de 1945 calories i més calor que el divendres que vaig sortir sol, 19,5 graus de mitja, 13 de mínima i 28 de màxima.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 54526 m
Total climbing: 1069 m
Total descent: -1063 m
Download file: 22_05_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix