La previsió meteorològica era dolenta, teòricament plovia de bon matí, però ens hem llevat sense que hagués plogut i amb el cel relativament clar.

Tenia al cap una ruta, que hem fet, però que l’havia pensat per si plovia, poder tornar cap a casa ràpidament, ruta coneguda però diferent.

Hem quedat a les 7:30 al Caprabo, érem en Josep Maria i jo o a les 7:50 a Can Lloses on hi havia el Santi i han aparegut en Joan Manel i el Jorge, que venia just després d’haver passat una setmana amb febre i pel malalt, però amb ganes.

Hem tornat com cap a Sitges per entrar a l’esquerre cap a la urbanització de Can Lloses i seguint el mateix carrer de sempre, però en sentit contrari cap a la granja escola de Can Pere de la Plana.

La pujada la hem fet per on sempre baixem, però no l’havíem fet mai de pujada.

La veritat es que té inclinació, però me la imaginava més dura, l’hem pujada bé.

Un cop a la carretera, a l’entrada de la granja escola, hem seguit pujant fins a Can Pere de la Plana i hem baixat pel corriol que et dona a la pista que va a Mas Milà baixant a l’esquerre.

Hem anat a la dreta i hem entrat de nou cap a Can Pere de la Plana, la urbanització, per entrar al parc natural per l’entrada “normal”, la pista que et dur a quatre camins.

Pujada amunt i trialera a l’esquerre, la que fem habitualment, però quan venim de la trialera dels Masets amunt.

D’allà cap a Mas Milà, però girant a la dreta i pujant cap a Olivella.

Sense arribar a Olivella, hem anat a l’esquerre cap a les cases que hi ha, que pertanyen a Olivella, però anant a buscar la trialera del pi que li diem.

Hi ha un arbre gros, un pi més gros que la resta i just allà comença una trialera molt divertida que baixa cap a Can Suriol.

Hem seguit la pista que voreja la carretera des de Can Suriol cap a Olivella i hem pujat pel corriol que hi ha creuant la carretera, que et deixa uns metres més amunt de les cases per on hem passat abans.

Foto de rigor i recte cap al cementiri d’Olivella, per baixar per la trialera de darrera, la que en Joan Manel va batejar amb “lavacoches” i que s’ha quedat així.

Seguint recte hem anat a buscar la pista que va de Olivella cap a Quatre Camins i des de Quatre Camins cap a Can Pere de la Plana per baixar la trialera de l’esquerre i després el corriol que fem habitualment de pujada, la trialera que et deixa als Masets de Dalt.

Des d’allà, baixada per pista fins el creuament del corriol que puja a Jafra, que fem habitualment de baixada i des de Jafra cap a la Plana Novella.

Allà ens hem acomiadat del Santi i la resta hem tornat per Vallgrassa, la trialera del pàrquing de Vallgrassa i el corriol que et dur a Can Planes, d’allà la tornada de sempre, cap als Holandesos, mirador dels caçadors, pàrquing de la Fita on ens hem acomiadat d’en Joan Manel i hem fet la trialera del revolt en Josep Maria el Jorge i jo, per acomiadar-nos ja a Sitges.

Ha estat una sortida interessant, diferent, però coneguda, amb un bon desnivell i a més no ens ha plogut.

M’han sortit 45,44km que he fet amb 2h 41m a una mitja de 16,9km/h, un desnivell positiu de 993 metres i negatiu de 965 metres, hi hem d’afegit el 10% de més que habitualment falla el meu GPS, una cadència mitja de 73 rpm, una potència mitja de 198W, una màxima de 1049W, una mitja cardíaca de 127 ppm que és el meu 73% i una màxima de 166 ppm que és el meu 96%, un consum energètic en el meu cas de 1827 calories i bona temperatura, mitja de 9,3 graus i mínima de 4 graus, he sortit de primavera, crec que ja podem recollir la roba d’hivern.

Ah, tres quarts d’onze a casa, perfecte 😊

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 45770 m
Total climbing: 1106 m
Total descent: -1108 m
Download file: 20_03_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix