Dimecres vaig sortir i vaig trencar la cadena de la Niner, al canviar les “rulines” i no muntar originals, no vaig adonar-me que eren un pel més amples, diguem que les dents són, potser un mil·límetre, mes altes i això va fer que la distància entre les “rulines” i la pinyonera no fos la correcte, com a resultat, cadena trencada i problemes de canvi constants.

Al arribar a casa vaig ajustar distàncies, topes de dalt i de baix i semblava que anava bé

Avui he sortit a veure sobre el terreny que tal, i la veritat es que al principi he hagut d’ajustar el cable des del canvi del manillar, li he donar quasi 2 voltes menys de tensió al cable, però ara canvia bé, va com ha d’anar.

La ruta, la mateixa que dimecres, pujada al collet de la Fita, amb una ventada interessant, Holandesos i baixada cap a Jafra pel Fondo de les Llenties.

De Jafra cap als Masets de Dalt per la trialera de l’esquerre, després de la cadena, baixada per la trialera que hi ha just creuar la pista de Can Pere de la Plana a Quatre Camins i pista avall cap a Mas Milà.

Sense arribar-hi, pel GR a l’esquerre després de la cadena, corriol amunt cap a Can Pere de la Plana i baixada per la Granja Escola cap a Can Lloses i per la riera a l’esquerre, pel corriol que estem fent últimament fins a la pista ampla i cap a les Casetes d’en Portacreu.

He tornat per Vallpineda i Santa Bàrbara.

M’han sortit 26,05km que he fet amb 1h 24m a una mitja de 18,4km/h, un pel més ràpid que el dimecres, però avui un cop he anat ajustant el canvi pujant la Fita, s’han acabat els problemes. Desnivell positiu de 548 metres i negatiu de 541 metres, cadència de 77 rpm, mitja cardíaca de 141 ppm que és el meu 82% i màxima de 164 ppm que és el meu 95% i la potència mitja de 207W, amb una màxima de 747W, he anat un pel més ràpid que l’altre dia, si més no les dades de potència diuen això. El consum energètic el mateix 1056 calories i temperatura mitja de 12,3 graus he sortit de primavera ja, cap problema.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 26232 m
Total climbing: 609 m
Total descent: -615 m
Download file: 18_03_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix