He canviat les “rulines” del canvi de la Niner Jet9RDO, la bici té més de 10mil quilòmetres i vaig canviar la cadena ara fa un parell de setmanes.

Amb el canvi de cadena em vaig adonar que les “rulines” tenien un pel de joc, suposo que desgast per us.

Vaig mirar de canviar-les, les noves X01 Eagle ronden els 78€ però la pega es que no n’hi ha i havia d’esperar al mes de juliol.

Vaig comprar-ne unes de compatibles d’alumini en comptes de plàstic i amb rodament ceràmics.

Les vaig muntar dilluns, tenen molt bona pinta, però suposo que deuen ser un pel de res més amples les dents i això fa que hagi d’ajustar de nou el canvi.

He sortit a veure que tal aquest matí, devien ser dos quarts de vuit aproximadament.

Molt de vent, la pujada del collet de la Fita m’ha costat molt, era com si algú t’agafés la bici des de darrera.

He anat fins els Holandesos, baixada pel fondo de les Llenties i pujada a Jafra, d’allà baixada pel corriol de darrera fins la pista que puja a Quatre Camins, i a l’alçada dels Masets de Dalt, amunt per la trialera de l’esquerre, després de la cadena.

Tot i que el canvi no anava del tot bé, he pujat sense fer peu.

He creuat la pista de Can Pere de la Plana a Quatre Camins i baixada per la trialera de darrera, per agafar la pista cap a Mas Milà i pujar a l’esquerre pel corriol que va a Can Pere de la Plana.

El ritme tranquil, res d’anar a “muerte”, però sense parar.

Des de Can Pere de la Plana baixada cap a Can Lloses per la Granja Escola i cap a Sitges pel corriol que voreja la riera i a l’esquerre, pel que estem fent més últimament.

Al punt de la pujada forta, on has de posar el segon pinyó per pujar de peu, m’ha saltat la cadena, un soroll estrany i he parat.

He pujat a peu, cagant-me en tots i a dalt de nou amb la pinyonera funcionant cap a la pista que torna cap a Sitges

Des de les Casetes d’en Portacreu cap a Vallpineda i pujada per darrera de Santa Bàrbara per arribar a casa.

Pujant cap a Santa Bàrbara he trencat la cadena, que té 2 setmanes i mitja, no té ni 100 quilòmetres, una XX1 Eagle daurada, nova a estrenar.

A part de cagar-me en tot, amb el tronxa-cadenes he afegit una peça i m’he adonat que la “rulina” estava massa propera a la pinyonera, l’he ajustat i de cop ha deixat de fer soroll al canviar i a funcionar perfectament.

Un cop a Santa Bàrbara que toca baixada, m’he adonat que el pinyó petit no entrava, he parat un pel més avall de Caprabo per ajustar-ho de nou, però no a acabat de funcionar, m’hi posaré a mig matí, es un tema d’ajust.

En total m’han sortit 25,03km que he fet amb 1h 26m a una mitja de 17,3km/h, un desnivell positiu de 526 metres i negatiu de 505 metres, cadència mitja de 75 rpm, potència mitja de 194W, màxima de 722W, mitja cardíaca de 129 ppm que és el meu 75% i màxima de 160 ppm que és el me 92%, 1008 calories de consum energètic i he marxat massa abrigat, 11,9 graus de temperatura mitja, mínima de 10 graus i jo d’hivern.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 25260 m
Total climbing: 593 m
Total descent: -593 m
Download file: 16_03_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix