Aquest matí de dijous he sortit amb la gravel, he pujat al Cim de la Morella, el primer del 2022, segurament n’hi hagin uns quants mes aquest any.

Ara fa 2 setmanes vaig caure i em vaig fer mal a la mà, no he agafat la gravel d’ençà, ja que agafar el manillar de la gravel es diferent al manillar pla de la all mountain i m’hagués fet mal.

Avui he sortit, a més vaig canviar la setmana passada la “patilla de canvi”, ja que la que duia d’origen no m’acabava d’agradar i vaig comentar el problema amb Finna.

Ho varen entendre i han desenvolupat una patilla nova que soluciona el problema que suposo que no només jo vaig escalar.

Patilla nova però això ha volgut dir que el canvi no anava igual de fi, he hagut de fer 4 parades a mida que notava que el canvi no canviava bé per anar ajustant-lo.

Fred, però no exagerat, he sortit tard, devien ser les 8 i poc del matí, però m’he llevat més d’hora i he enllestit feina que tenia per poder sortir a aquesta hora, ja hi ha llum i fa menys fred.

Pujada cap al Caprabo del polígon Mas Alba amb tot el transit de la hora punta, a més mercat a Can Robert, he hagut de parar a tots els semàfors que he trobat.

He pujat el collet de la Fita i al pàrquing he mirat el temps, molt dolent, duia com 3 minuts més del normal amb la gravel, diguem que amb la Niner pujo més ràpid.

Sense baixar gaire el ritme he anat cap al mirador dels caçadors, baixada cap als Holandesos i pujada cap al pàrquing de Vallgrassa.

Avui es dijous d’hivern, hi ha caçadors, això vol dir cotxes i anar amb cura per corriols estrets.

La pujada a la Morella per la carretera ha estat bé, un problema amb el canvi de darrera, una parada de nou i ajustar el canvi i llestos.

Un cop a la Morella no he ni parat, mitja volta i tornada pel mateix camí, per feina, ja era tard.

He parat el GPS a la porta de casa amb 32,15km que he fet amb 1h 35m a una mitja de 20,2km/h, bon ritme però amb la gravel ho he fet amb millor temps i ritme. El desnivell positiu de 770 metres i negatiu de 782 metres, cadència mitja de 72 rpm, pols cardíac mig de 141 ppm que és el meu 82% i màxima de 165 ppm  que és el meu 95%, consum energètic de 1317 calories, temperatura mitja de 3,8 graus i mínima de cero graus, fred però no tan com diumenge passat i humitat molta.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 32219 m
Total climbing: 854 m
Total descent: -857 m
Download file: 20_01_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix