Dilluns vaig descansar, dimarts tenia una reunió d’hora i vaig fer la primera sessió d’Spinning del 2022, avui he sortit amb la All Mountain.

El dimarts de la setmana passada vaig sortir a córrer i vaig caure després de relliscar, duc una ferida a la mà esquerre que no crec que em sigui massa còmode amb la gravel, així que avui ha tocat Niner Jet9RDO.

Tenia una hora i mitja, he esperat al primer raig de sol i he sortit camí de la Fita amunt.

He arribat al pàrquing de la Fita amb 15 minuts 25 segons, 1 minut i 50 segons més lent que amb la Gravel, es nota i molt.

Després de la Fita cap al mirador dels caçadors, he parat a fer la foto de rigor, l’horitzó estava espectacular.

Baixada cap als Holandesos, Fondo de les Llenties avall i pujada cap a Jafra, per la trialera del revolt.

Per darrera del pàrquing de Jafra avall cap a la pista de la Fassina als Masets de Dalt.

Un cop als Masets, a l’esquerre per la trialera de rigor.

Al final de tot tenia les ulleres tan entelades que no veia on posava la roda, m’he ficat a l’esquerre on hi havia més pedra del que tenia al cap i he hagut de posar el peu a terra.

Suficient per netejar-me les ulleres i amunt.

He creuat la pista de Can Pere de la Plana a Quatre Camins i per la trialera de rigor.

Pista de baixada cap a Mas Milà i a l’esquerre pel GR que puja a Can Pere de la Plana, baixada per la granja escola a darrera de Can Lloses.

He agafat la variant que estem fent últimament que va a l’esquerre, per un corriol estret que té una rampeta petita però dura i he sortit a la pista.

Tornada a casa per les Casetes d’en Portacreu, Pol Mas Alba i llestos.

M’han sortit 24,18km que he fet amb 1h 25m a una mitja de 17km/h amb un desnivell positiu de 529 metres i negatiu de 553 metres, cadència mitja de 72 rpm, mitja cardíaca de 141 ppm que és el meu 82% i màxima de 168 ppm que és el meu 97%, potència mitja de 192W i màxima de 1198W, consum energètic de 983 calories i temperatura mitja de 4,2 graus, amb una mínima d’1 grau, prou bé.

Ahir em van posar la tercera dosi de la vacuna de la Covid, les 2 primeres Pfizer i ahir Moderna, crec que no m’ha afectat gaire, potser el pols un pelet de res més alt del normal amb la potència mitja donada amb aquest recorregut, però imperceptible.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 24325 m
Total climbing: 587 m
Total descent: -592 m
Download file: 12_01_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix