Ahir dijous al vespre el Pedro em va preguntar si sortiria avui, no tenia intenció, encara tinc la ferida del palmell de la mà que supura, però li vaig dir que si, si fèiem quelcom curt.

Hem quedat a les 9:00 al Caprabo o a les 9:13 al pàrquing de la Fita.

He sortit de casa tard, però a les 9 estava al Caprabo, el Pedro era allà. No ha sortit abans i no ens hem trobat al pàrquing de la Fita, així que hem pujat plegats.

No pot sortir el diumenge, volia sortir i avui tenia temps, encara de vacances.

Hem pujat el Collet de la Fita, cap als Holandesos i abans d’arribar-hi a l’esquerre per la trialera que et baixa al fondo de les llenties.

Seguint el corriol hem anat a sortir a la pista que puja a Jafra, hem pujat i l’hem passat, entrant després de Jafra a l’esquerre, després de la cadena, per baixar la trialera que et deixa a la riera.

Feia fred, molt de fred.

Jo no n’he tingut, però el Pedro tenia les mans congelades, jo he sortit amb els guants d’hivern que vaig fer servir la setmana passada per esquiar.

Fred no, però tacte tampoc. A més m’hi he posat una gassa per no tacar els guants i m’he notat una pressió que no notava al agafar el manillar, he anat bé, però no perfecte.

Un cop a la riera, cap a la pista que puja als Masets de Dalt i després del pi, a l’esquerre, passada la cadena, per la trialera que puja a la pista de Can Pere de la Plana a Quatre Camins.

Hem caigut per la trialera de darrera, la ruta de rigor i hem anat a buscar, baixant la pista cap a Mas Milà, el corriol que puja a mà esquerre cap a Can Pere de la Plana.

Parada de rigor per fer la foto quan hem trobat sol i bona llum.

Baixada per la granja escola i tornada cap a Sitges pel camí de rigor, amb la trialereta petita que estem fent últimament, el Pedro no la coneixia.

Casetes d’en Portacreu, Mas Alba i ens hem acomiadat, cadascú cap a casa seva.

M’han sortit 24,24km que hem fet amb 1h 31m a una mitja de 15,8km/h, amb un desnivell positiu de 575 metres, negatiu de 568 metres, cadència mitja de 72 rpm, potència mitja de 190W, màxima de 1216W, mitja cardíaca de 136 ppm que és el meu 79% i màxima de 164 ppm que és el meu 95%, mitja de 2,3 graus de temperatura, mínima de 2 graus negatius i consum energètic de 1047 calories, a tres quarts d’onze estava a la dutxa ja.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 24417 m
Total climbing: 628 m
Total descent: -634 m
Download file: 07_01_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix