Ahir vaig canviar el fondo de llanta de la roda de darrera de la gravel.

Quan vàrem fer el Montserrat ara fa un parell de mesos vaig punxar a darrera, un cop de llanta que va foradar el neumàtic, es va arreglar amb una “metxa”, i ahir, jo que sóc un tio intel·ligent, el vaig retallar i un cop vaig muntar de nou el neumàtic, va saltar i no ha aguantat.

Aquest matí quan m’he llevat he vist que el neumàtic estava bé, segurament amb 2 BAR. L’he inflat a 3 BAR que es com surto habitualment i ha començat a sortir líquid, no ha aguantat.

Mala sort, hauré de desmuntar i reparar el neumàtic per dins més tard avui.

Resumint, he sortit tard i amb la Niner Jet9RDO, com que havia d’estar a les 10:00 davant de l’ordinador, dutxat i vestit, he anat a fer la clàssica, pujar fins al Caprabo, Collet de la Fita, mirador dels caçadors i baixada pel fondo de les llenties fins a Jafra, baixada per darrera cap als Masets de Dalt.

Des dels Masets pujada per la trialera cap a la pista que va de Can Pere de la Plana a Quatre Camins, trialera un cop creues la pista i m’he trobat que han aplanat la pista que hi ha a darrera, suposo que un cop plogui ja tornarà al seu estat inicial.

Baixada per pista fins al corriol que puja a mà esquerre cap a Can Pere de la Plana, baixada per la granja escola fins a Can Lloses i tornada cap a Sitges per les Casetes d’en Portacreu i el polígon Mas Alba de nou.

GPS parat a la porta de casa a les 9:36, just però amb temps.

M’han sortit 23,73km que he fet amb 1h 24m a una mitja de 16,8km/h, 529 metres de desnivell positiu i 548 de negatiu, 72 rpm de cadència mitja, 192W de potència mitja, 1150W de màxima, 136 ppm que pols cardíac mig que és el meu 79% i màxima de 163 ppm que és el meu 94%, 975 calories de consum energètic amb temperatures altres, mitja de 7,6 graus i mínima de 6, calor per ser el primer dia d’hivern.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 23875 m
Total climbing: 586 m
Total descent: -589 m
Download file: 22_12_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix