Avui diumenge hem quedat a les 7:30 al Caprabo, en Josep Maria i jo estàvem allà puntuals, hem pujat al pàrquing de la Fita on ens esperaven en Joan Manel i el Santi, hem anat a fer rampes dures avui.

Pista cap als Holandesos, baixada pel Fondo de les Llenties, pujada a Jafra i baixada pel corriol de darrera per arribar a la pista de la Fassina a Quatre Camins.

Pujada cap als Masets de Dalt i amunt per la trialera que comença després del pi i la cadena, als Masets de Dalt.

Un cop al cim, hem creat la pista que va de Can Pere de la Plana a Quatre Camins i baixada per la trialera de darrera.

En Josep Maria era la segona vegada que sortia després de la trencada de la costella, i tot i que ha baixat el ritme baixant, ha fet la trialera perfecte, suposo que ha d’anar acostumant el cap.

Baixada cap a Can Pere de la Plana per anar a la dreta, cap a Olivella.

Un cop al cim, ens hem reagrupat un moment i baixada, per agafar a l’esquerre el creuament, a la dreta vas al cementiri d’Olivella.

A l’esquerre vas cap a unes cases que pertanyen a Olivella també, però no estan al centre i seguint per darrera de les cases la mateixa pista, acabes a un corriol que cau a mà dreta i que baixa fins a la pista de Can Suriol a Mas Milà.

Allà ens hem acomiadat d’en Josep Maria, havia d’estar a casa a les 10:30 com a molt tard.

El Santi, en Joan Manel i jo hem anat cap a Can Suriol i cap a Olivella per la pista que voreja la carretera.

A en Joan Manel se li ha afluixat l’eix de darrera, ja li va passar fa unes setmanes. No dur eines, però jo si, li he tornat a cargolar i hem seguit endavant.

Al arribar a la carretera de nou, hem entrat uns metres més endavant a mà esquerre, cap a Santa Susana.

Després del primer cadenat i tanca elèctrica, hem pujat per la pista que va al Castell Vell d’Olivella, però deixant l’entrada del castell a l’esquerre i pujant amunt.

Aquesta rampa es dura, dura de nassos.

Habitualment li falta grip, l’han arreglat amb terra i es puja millor, si més no el primer tros, la resta es terra que han posat i no està aposentada, per tan es com pedalar per la sorra de la platja, hem fet peu tan en Joan Manel com jo, en Santi a l’elèctrica ha pogut pujar sense problemes.

Hem caminat uns metres i amunt de nou.

La segona pujada forta ha estat igual, terra solta i a caminar uns 3 o 4 metres fins que hem pogut tornar a pujar i seguir pujant.

La resta ja no hem fet peu, però hem arribat al pla suats com a garrins.

Tan bon punt hem passat el segon tancat elèctric i la cadena, hem parat a fer la foto de rigor i en Joan Manel a menjar-se una peça de fruita que duia.

Ens hem oblidat d’en Josep Maria a la foto, no hem pensat en fer-nos la foto abans de que marxés, per tan l’he afegit a posteriori, que es noti que ha vingut.

Hem seguit pista cap a Olesa de Bonesvalls uns minuts més tard per agafar a l’esquerre la baixada de Santa Susana.

Avui l’he baixada molt ràpid, molt de pressa, la veritat es que m’he sobtat i tot de mi mateix i com treballa la bicicleta, sense arribar a perill, tot i que si hagués caigut, la galeta hagués estat important, no he passat por.

El Santi enganxat darrera meu a la part més pedregosa inicial, em sap greu fer de tap, i el Santi baixa molt millor que jo, però no hem pensat en canviar l’ordre quan ens hi hem posat.

La segona part, que es més ràpida, he baixat més ràpid que ell, em diu que sense proteccions li fa por corre tant, a mi no m’ha fet por, sinó hagués baixat el ritme.

En Joan Manel ha tardat uns segons més i un cop a baix, hem encarat la tornada per la mateixa pista on hem vingut a l’inici, cap a Olivella.

Ja a la carretera d’Olivella, l’hem creuat i hem anat amunt pel corriol que hi ha al davant, la part inicial fins a l’arbre trencat l’hem fet tots tres, la part de l’arbre trencat a peu, son 3 metres i després amunt de nou.

Es una pujada interessant, sobre tot i es fa a ritme, i crec que ha estat així, perquè m’ha costat.

Un cop a cim, cap al cementiri d’Olivella i a la dreta abans d’arribar-hi, pista avall.

Al creuament, hem pujat a l’esquerre, per on havíem baixat una estona abans, venia en Josep Maria.

Hem anat cap a Can Pere de la Plana, agafant un corriolet que hi ha a mà dreta i ens hem acomiadat d’en Santi que ha marxat cap a casa, volia baixar al mar a fer surf.

En Joan Manel i jo hem seguit baixant per la pista que va a Mas Milà i a l’esquerre pel corriol que puja a Can Pere de la Plana, baixada per la Granja Escola i cap a Can Lloses primer, per seguir per pista cap a Sitges.

Com que anàvem justos per arribar a les 11:00 a casa, he pensat en agafar el corriol de la riera, en Joan Manel no l’havia fet mai.

Ens ha deixat a les 10:56 a l’inici de la pujada de ciment que et dur a Sant Pere de Ribes, allà ens hem acomiadat.

Jo he seguit cap a Sitges, tornada clàssica per les Casetes d’en Portacreu i el polígon Mas Alba.

He parat el GPS a la porta de casa a les 11:10, un pel més tard del que tenia al cap, però ha estat una ruta dura.

M’han sortit 46,60km que he fet amb 3h 3m a una mitja de 15,2km/h, amb un desnivell positiu de 1093 metres i negatiu de 1027 metres, la potència mitja de 204W, la cadència mitja de 69 rpm, la mitja cardíaca de 130 ppm que és el meu 75% i una màxima de 162 ppm que és el meu 94%, un consum energètic de 2034 calories i bona temperatura, mínima de 0 graus, però la mitja de 5,8 graus, està bé.

He posat a carregar el Rotor InPower2 al arribar a casa, a mitja ruta s’ha desconectat, ja fa unes sortides que em diu que la bateria està baixa i no li faig cas, avui m’ha marcat potència i cadència no real.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 47072 m
Total climbing: 1250 m
Total descent: -1263 m
Download file: 12_12_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix