Aquest matí de diumenge teníem al cap anar al Montau, però per estar a les 11:00 a casa era un pel just, hem fet canvi de ruta tan bon punt hem arribat a Begues.

A les 7:30 estàvem al Caprabo en Josep Maria, el Jorge i jo, hem començat a pujar la Fita, encara fosc, ha començat a clarejar a mida que anàvem pujant i al pàrquing de la Fita ja s’hi veia bé sense llum.

Hem trobat el Santi que baixava a buscar-nos i en Joan Manel al pàrquing que ens esperava.

Pujada cap al mirador dels caçadors, baixada cap als Holandesos i cap al pàrquing de Vallgrassa.

S’ha de dir que hem dut un ritme prou interessant.

Un cop al creuament de Vallgrassa amb la Plana Novella i Begues, hem encarat la pujada cap a Begues.

En Josep Maria ha comentat que  havia d’estar a les 11:00 a casa no podia arribar més tard i que faria la volta abans per no tallar el ritme, però la resta també havien d’estar puntuals, així que hem fet un canvi de ruta.

Hem anat pujant fins arribar a la masia que hi ha just abans de començar a baixar ja cap a Bagues i d’allà per l’esquerre corriols avall fins a Begues.

Per la pista interior que va cap a Olesa de Bonesvalls, trialeres incloses i hem acabat sortint al pont que hi ha a la carretera de Begues a Olesa, després de la cantera.

S’han de fer uns 200 o 300 metres de carretera i a l’esquerre es comença a pujar cap a La Mola.

Parada tècnica per reagrupar-nos i hem fet la foto de rigor.

Un cop foto feta, hem anat pujant.

Aquest tros es dur, hi ha una pujada que comença amb ciment però de seguida vas a grava que té una inclinació interessant i que fa que en un moment hagis de posar el 50 a darrera, amb la conseqüent pujada del pols cardíac, ja que no vols baixar el ritme.

Ens hem reagrupat just al desviament que va a La Mola a l’esquerre i a hem baixat per la dreta per anar a buscar la pista de Olesa de Bonesvalls cap a Can Grau, just abans de l’avenc de l’Esquerrà.

A l’entrada de Santa Susana hem trobat una carpa muntada amb gent i hem deduït que hi havia una cursa, la cursa del Margalló, la que es fa anualment que surt de Olivella.

Hem anat fins a Can Gran en sentit contrari a la cursa, amb cura i volíem baixar a Can Grau i pel GR5 fins a Quatre Camins, però la cursa venia en aquell sentit i era massa estret i perillós pels corredors.

Així que hem baixat per carretera fins al creuament d’Olivella, al Mas que hi ha abans de començar a baixar a Olivella, hem anat a l’esquerre, passant la cadena amb cura i prudència, no estàs a casa teva, i hem anat a parar darrera del cementiri d’Olivella.

Per mala sort la cursa també passava per allà, però en sentit del cementiri cap a nosaltres, així que hem anat a la dreta, baixant cap a Olivella.

A l’edifici de l’ajuntament, just al darrera, hi ha una trialera divertida, hem vist que estava tancat amb una cinta, per tan els corredors no passaven per allà, perfecte.

Mala sort la nostre, resulta que uns metres més endavant si que passaven, hem tornat a trobar la cursa, però esperant que no baixes ningú hem fet la trialera.

A la carretera ja hem deixat la cursa de banda i hem anat a buscar carretera avall la pista que va paral·lela a la carretera i que va fins a Can Suriol.

Mala sort de nou, la cursa passava per allà també en el mateix sentit que dúiem nosaltres, així que amb cura i sense molestar els corredors hem anat fent.

A Can Suriol igual, la cursa anava cap a Mas Milà, amb cura de nou hem anat fent fins el camp de futbol de Mas Milà, on sortia i acabava la cursa.

La tornada de sempre, cap al Mas de Can Giralt, la trialera de les abelles que et deixa just abans del pont que creua la riera i cap a Can Lloses.

Aquest tros de carretera es un punt on en Joan Manel mira prémer sempre, i aquest cop no ha fallat, afegint que el Jorge no feia més que cridar “dale, dale, dale”.

Ens hem posat en línia, agafant rebufo i m’he desmarcat pujant els últims metres, m’ha donat record de pols cardíac, 174 ppm que està per sobre del meu 100%, per això he arribat primer a Can Lloses, mort però.

Allà ens hem acomiadat d’en Joan Manel que ha anat cap a casa a Sant Pere de Ribes i el Santi ha decidit pujar cap a Can Lloses per anar cap a casa també, hem tornat el Jorge, en Josep Maria i jo, pel camí de rigor.

El Jorge ha marxat cap a casa a les Casetes d’en Portacreu i en Josep Maria i jo ens hem acomiadat a l’institut a Sitges ja.

He parat el GPS a la porta de casa amb 53,46km, faltaven uns minuts per les 11 del matí, hem anat bé d’hora. M’han sortit 3h 1m a una mitja de 17,6km/h, amb un desnivell positiu de 1054 metres i negatiu de 941 metres, una mitja cardíaca de 133 ppm que és el meu 77% i una màxima de 174 ppm que és el meu 101%, una cadència mitja de 76 rpm, 193W de potència mitja, 1146W de màxima i 2103 calories de consum energètic.

He sortit d’estiu però amb manguitos i per ara bé, mitja de 11,9 graus, mínima de 8 graus i màxima de 19 graus, encara es pot anar així, en breu haurem de canviar de roba.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 53811 m
Total climbing: 1176 m
Total descent: -1184 m
Download file: 17_10_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix