Avui havia d’estar molt d’hora a casa, he sortit a les 7 i poc del matí, amb la gravel, amb la Finna Taroko, la idea era fer un Campdasens i he hagut de sortir amb llum, una mena de semi-nocturna.

La pega d’anar amb llum i de dur el Garmin Edge sense retro-il·luminació es que no es veu res i no he pogut mirar temps, on habitualment miro que tal vaig.

He pitjat el botó de Lap al pàrquing de la Fita, ara veig que m’ha donat 13:57m, bon temps, no el millor, però prou correcte, d’abans de l’estiu.

A l’estiu m’he posat un parell de quilos a sobre que encara no els he tret i això es nota, penalitza un munt.

La segona vegada que he pitjat el botó de Lap ha estat al pi del revolt de “les basures” i ara veig que m’ha donat 16:43m, també un bon temps.

Aquí començava a clarejar, però poca cosa encara, així que he mantingut la llum encesa una bona estona de més.

Baixada cap a Vallcarca per Mas Quadrell, amb la gravel té un punt d’esport de risc, però de nit i amb llum, es converteix amb un pel massa i tot.

He baixat el ritme, habitualment baixo més ràpid, però no veia res, el llum vibrava molt, la gravel no dur amortidor i es nota moltíssim.

Arribant a Vallcarca ja s’hi veia, encara fosc, però es podia anar sense llum.

Com que la bateria de la “lupichin” dona de sobres, no he parat el llum, que es gasti un pel la bateria per tornar-la a carregar de nou quan estigui més buida.

He pujat cap a Can Granada a bon ritme, ja s’hi veia.

He notat durant tota l’estona que xispejava, tot i que he sortit de llarg, no he passat fred, hagués anat bé de curt, però tampoc he tingut problemes per anar de llarg.

Pujada cap a Campdasens i he volgut fer la foto de rigor al cim, on he tornat a pitjar el Lap i m’ha donar 49:48m, bon temps, no el meu record, però arribar al cim des de casa per sota de 50 minuts ho considero adient, correcte, prou bé.

Foto de rigor i he parat el llum.

Baixant he vist cap a Barcelona que sortia el sol, espectacular, no he pogut estar-me de parar i fer una altre foto, el sol es veia taronja i amb els núvols la imatge era impressionant.

La tornada de rigor, pista fins els Holandesos, on he arribar just quan ha marcat una hora el GPS i tornada pel mirador dels caçadors, basures, la Fita i avall cap a casa.

Estava tot el terra moll, crec que a Sitges ha plogut més que no pas el que he notat camí de Campdasens, però just per mullar el terra, res més.

He arribat a casa amb 26,82km que he fet amb 1h 13m, contant que no he tingut transit de sortida, però tornant tot de camions que han anat parant i no els he pogut passar, però no crec que li hagi posat més de 30 segons extra. La mitja que m’ha sortit de 21,9km/h, segurament m’hagués sortit 22 en comptes de 21,9, però no més amb el transit.

La mitja cardíaca de 135 ppm que és el meu 78% i la màxima de 169 ppm que és el meu 98%, hi ha hagut 3 o 4 punts on he mirat de donar-li fort i fer pujar el cor, fer unes series sempre ajuda. La cadència mitja de 77 rpm, el desnivell positiu de 583 metres i negatiu de 597 metres, la temperatura alta per anar de llarg, mínima de 14 graus i la mitja de 15,4 graus, màxima de 19 graus i el consum energètic en el meu cas de 957 calories.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 26877 m
Total climbing: 642 m
Total descent: -634 m
Download file: 15_10_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix