Aquest matí de dimarts hem sortit amb la colla a fer una sortideta per estar a les 11 a casa, però amb pujades explosives, corriols i trialeres, i sobre tot amb bona companyia.

A les 7:30 estàvem en Josep Maria i jo al Caprabo, hem anat cap a Sant Pere de Ribes, havíem quedat a Can Lloses a les 7:50 amb la resta.

Han aparegut el Santi, el Jorge i en Joan Manel, i hem agafat la carretera d’Olivella cap a Mas Milà, per sortir a la dreta cap al Mas de Can Giralt i baixar entre les vinyet per pujar la trialera que hi ha després de la riera fins arribar a la carretera de nou.

La pujada es dura, duríssima, no l’he pogut fer, el Jorge i el Santi si.

Creuant la carretera, entres a l’esquerre cap a un corriol estret que puja i va passant per desnivells, m’ha costat i he acabat fent peu 2 cops, la resta ho han fet millor que jo.

Des de dalt, baixada per entrar de nou a Mas Milà i sortida per darrera cap a Viladellops, contant que hem anat a buscar un parell de corriols de pujada molt divertits, dels que fan que hagis de pujar el pols ràpidament i al baixar vigilar perquè hi havia molta humitat.

En Joan Manel li han caigut les ulleres a terra, i les ha trepitjat o ell amb la roda de darrera o en Jorge que anava a darrera enganxat, han quedat inservibles, fetes malbé.

Abans d’arribar a Viladellops, a la dreta, hi ha un corriol que puja entre els pins, i després baixa, es estret, curt i bonic i et deixa a un corriol que anant a la dreta, vas a parar a la pista de Viladellops a Can Trabal.

Hem vist un parell de motos que anaven recte per un camí que no havíem fet, però que donava per anar on pensàvem que havíem d’anar i l’hem seguit, ens ha dut on volíem, al dipòsit d’aigua de Viladellops i a la carretera d’entrada.

Baixada per la trialera que hi ha sobre la cimentera i que es baixa bé, però que has de tenir un pel de cura en un parell de punts.

Hem arribat a la carretera de pujada a Viladellops, baixada i per sobre de la C15, pel pont cap a la carretera de Moja a Daltmar.

En Joan Manel ha pujat a un ritme bastant alt, he mirat de seguir-lo i me’n he sortit, ens hem reagrupat a la carretera.

Després entres de nou a un corriol que et deixa a una pista que et dur a una cantera, just abans de la cadena, a l’esquerre puja un corriol molt dur, que va fent i t’acaba deixant just a l’entrada del corriol que va fins a Daltmar, abans de començar a pujar cap a la cantera.

Pujada fins a Daltmar i des d’allà cap al pic de l’Àliga, que no hi hem arribat, sinó que al creuament de pistes, hem baixat per la trialera que hi ha davant i que no té gran cosa a part d’un munt de pedres soltes.

Des de baix, ja al pla, corriol fins a la pista que va a la Casa Alta i cap a Vilanova per pista, baixant a l’esquerre cap al Fondo de les Oliveres.

Menys en Joan Manel la resta hem baixat per la trialera de l’esquerre, que es un pel bèstia, a mi m’ha marxat la roda un parell de cops, però ho he controlat.

A partir d’aquí baixada del fondo de les Oliveres, que ara ja el fem sencer sense posar peu enlloc, que ja es dir.

Ens hem reagrupar a la pista que puja fins el Mas de l’Artís, i a la rotonda de davant del mas, el corriol que et baixa per la trialera fins a la pista de nou.

A la pista, cap a Vilanova, hem agafat la variant de la dreta, que no té res, però hi ha un punt que t’ho has de creure, i en Joan Manel l’ha fet, hem quedat molt contents tots per la fita.

De nou a la pista i baixada cap a la Masia d’en Cabanyes, a la Mahle i cap a l’antic Casino de Barcelona, per tornar per darrera cap a l’hospital els Camils i Puigmoltó.

Allà ens hem acomiadat del Santi i el Joan Manel que han fet via cap a casa, a Sant Pere de Ribes un i l’altre cap a la Plana Novella, i el Jorge, en Josep Maria i jo cap a Sitges.

El Jorge i en Josep Maria han marxat cap a la Plana Est i jo cap al passeig per arribar a casa a les 11 en punt.

M’han sortit 47,15km que hem fet amb 2h 54m a una ,mitja de 16,2km/h, amb un desnivell positiu de 820 metres i negatiu de 764 metres, una mitja cardíaca de 131 ppm que és el meu 76% i una màxima de 165 ppm que és el meu 95%, cadència mitja de 76 rpm, potència mitja de 180W, màxima de 891W i ja un pel de fred, 10,6 graus de mitja, però una mínima de 4 graus i una màxima de 19 graus. El meu consum energètic de 1887 calories.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 47645 m
Total climbing: 967 m
Total descent: -966 m
Download file: 12_10_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix