Aquest matí de divendres he sortit amb la Jet9RDO, ara fa un parell de setmanes que no sortia amb la All Mountain, sortida curteta, amb humitat, però bé.

El dissabte passat vàrem fer Montserrat, la setmana passada vaig sortir amb la gravel i aquesta setmana entre una cosa i l’altre no he sortit amb bici cap dia, un parell a córrer i poc més.

Sortida típica la d’avui, pujada al Collet de la Fita, a bon ritme, baixada pels Holadesos i a l’esquerre pel fondo de les Llenties avall, pujada a Jafra i baixada per darrera cap a la pista de la Fassina als Masets de Dalt.

Hagués baixat per la trialera de sobre de Jafra, però estava tot molt humit i no he volgut endur-me un ensurt per excés d’aigua en algun punt.

A part que ha començat la època de teranyines i aranyes i tampoc em venia de gust endur-me-les totes en corriols molt estrets avui.

Des dels Masets de Dalt, per la trialera de l’esquerre del pi gros, darrera de la cadena, pujada fins a la pista de Can Pere de la Plana a Quatre Camins i caiguda per la trialera de darrera.

Pista de baixada cap a Mas Milà i a l’esquerre, pel GR, el corriol que puja de nou a Can Pere de la Plana.

Baixada per darrera, per la granja escola fins arribar sota de Can Lloses i tornada cap a Sitges de rigor, tot i que he pujat per Santa Bàrbara un cop he arribar a les Casetes d’en Portacreu, cap a Vallpineda.

He arribar a casa amb 24,83km que he fet amb 1h 26m a una mitja de 17,3km, un desnivell positiu de 516 metres i negatiu de 541 metres, mitja cardíaca de 135 ppm que és el meu 78% i una màxima de 167 ppm que és el meu 95%, cadència mitja de 77 rpm, potència mitja de 190W i màxima de 756W, 984 calories de consum energètic i 12,1 graus de mitja, prou bé.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 24994 m
Total climbing: 568 m
Total descent: -571 m
Download file: 08_10_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix