Ahir dilluns descans, el diumenge em va donar que havia de descansar 3 dies, potser massa, amb un suficient.

Diumenge volem anar a Montserrat i he pensat en fer una part, la que va fins a Can Grau, pujant el Collet de la Fita, cap als Holandesos, pàrquing de Vallgrassa a la carretera del Rat Penat, baixar a Vallgrassa i cap a la Plana Novella.

Des de la Plana Novella per carretera cap a Can Grau, per la pujada d’asfalt que arriba al 18% i baixada per carretera cap a Olivella, entrant al parc de nou pel camí de Can Camps.

Tornada directe, cap als Massets, pujada cap a la Fassina i cap a Sitges per Can Marcer i el mirador dels Caçadors.

He mirat de controlar temps, i no he anat bé, es a dir, he anat a ritme més ràpid que amb la Jet9RDO, però no a ritme de gravel, potser haig de parar els 3 dies que diu el Garmin o potser he perdut un pel de forma o potser el parell de quilets que m’he posat a sobre aquest estiu encara molesten.

Al pàrquing de la Fita hi he arribat amb 14m 17s, ho he fet per sota de 14 minuts, per tan la resta de temps ja s’han vist afectats. Al pi del revolt de les “basures” amb 17m 05s, al mirador dels caçadors amb 19m 58s, uns 30 segons més lent del meu millor temps, al pàrquing de Vallgrassa a la carretera del Rat Penat amb quasi 36 minuts, aquí no he pitjat el Lap del GPS i a Can Grau amb menys d’una hora, que està prou bé.

En total m’han sortit 31,91km que he fet amb 1h 31m a una mitja de 21km/h, amb un desnivell positiu de 705 metres i negatiu de 698 metres, una cadència mitja de 76 rpm, una mitja cardíaca de 136 ppm que és el meu 79% i una màxima de 166 ppm que es el meu 96%, un consum energètic en el meu cas de 1161 calories i bona temperatura, 16,8 graus de mitja amb una mínima de 14 graus, tot i que feia fresca, suposo que la humitat ajuda a la sensació de fred.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 31993 m
Total climbing: 773 m
Total descent: -771 m
Download file: 28_09_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix